trešdiena, 2018. gada 17. oktobris

Lielais paldies

Gribu pateikt lielumlielo paldies, tiem kas man palīdzēja sadakterēt ķermeni un uz pa ceļam nopirkt manai grupas slimībai specifiskās zāles, kuras pērku ar 50% atlaidi. Tagad saprotu tos, kam, ķermeni dakterējot, iziet milzīgas summas zālēm. Man specifiskās zāles ar visām atlaidēm uz dažām opcijām 20 ar asti eiro, vienas specifiskas zāles ķermenim cenā daudz neatpalika no trim specifiskajām citai slimībai. Dakterēt ķermeni mūsdienās ir ahūni dārgi.
Mazliet paskaidrošu sīkāk. Nedēļu pirms Rīgas svētkiem saaukstējos tā, ka iesnas tecēja straumītēm par spīti karstajam laikam. Pēc Rīgas svētku otrās dienas "apgāzos" nesatricināmi. (Ja esat pamanījuši, pēc Rīgas svētkiem man še neparādās nevienas bildes no jel kāda publiska pasākuma). Pēc šiem svētkiem aizgāju pie ģimenes ārsta un ķeksīša pēc abas izdomājām, ka jātaisa analīzes, jo sen nav taisītas. Un abām bija brīnums, ka urīna analīzes uzrādīja ko tādu, ko ģimenes ārsts bez speciālistu iejaukšanās neņēmās ārstēt. Nācās taisīt vēl specifisku analīzi - sonogrāfiju nierēm - kura izmaksāja pāri par 30 eiro (valsts apmaksātā poliklīnikā), tad vēl atkārtotas analīzes ar divu nedēļu spraugu no pirmajām, kur atkal urīna analīze uzrādīja brīnumus.
Nācās iet pie speciālistiem, kuri izmaksāja katrs 4 eiro ar astīti (un atkal valsts poliklīnikā), lai noskaidrotu, ka man ir sīks iekaisums, kas radīja visas neērtības un nogurumu. Tagad, paldies dievam, pamazām tieku no tā visa vaļā un atgriezies pat neliels dzīvesprieks un rosīšanās iedvesma.
Lielais paldies jau ir dēlam un dažiem draugiem, kas palīdzēja man apmaksāt visus gājienus pie ārstiem, analīžu veikšanu un zāļu pirkšanu. Ar savu invaliditātes pensiju nebūtu tikusi galā un viss process apstātos kaut kur pusceļā.

5 komentāri:

  1. Respektīvi - paldies nodokļu maksātājiem kas nepērk kontrabandu un iet strādāt nevis tikai blogo par kaut kādu abatraktu domu padarboties?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. laikam neesi ielasījusies līdz galam - paldies bija par palīdzēšanu slimošanas periodā. Ne par ko citu. Tevis pieminētais ir jau noiets etaps.

      Dzēst
    2. respektīvi vairāk pat nemēģināsi strādāt? vai vairāk nesūknē kontrabandu? nebeidz smīdināt, dari vēl!

      Dzēst
    3. tu pašreiz esi netēmā un meklē kašķi. Izlasi lūdzu vēlreiz pamattekstu.

      Dzēst
    4. drīzāk netēmā tu pati visu laiku brauc. sēdi un lasi savus tekstus. kaut piecreiz.

      Dzēst