sestdiena, 2021. gada 30. janvāris

Dažas lietas

  1.  LFFB lapa ir mainījusi savu dizainu un vispār daudz ko. Līdz ar to daudzas lietas ir gājušas zudībā. Piemēram, mani tulkojumi un intervijas ar LFFB biedriem un draugiem. Ilmāra Bites zūdībā aizgājušos rakstus vēl var atjaunot, ko es pamazām daru, - Ilmārs uz daudziem diskiem ir saglabājis visu, kas reiz tapa rakstīts. Man ar kompju maiņu objektīvu iemeslu dēļ un vienu pazaudētu flešku ir gājis zūdībā viss paveiktais. Pat no tagad esošās fleškas daudz kas ir zudis gļuka dēļ.
  2. Beidzot pa ilgiem gadiem ziema ir ziemīga. Kā ap Ziemassvētkiem uzsniga, ta turas visu laiku. Tiesa, bija viens kušanas brīdis, bet nenokusa līdz galam tik piesniga klāt. Ir ziemas sajūta, bet man ziema sāk parasti kaitināt jau ap janvāra vidu. Gaidu pavasari un vasaru.
  3. Mēs ar dēlu meklējam jaunu dzīvokli. Tā parasti notiek, kad dzīvoklis tiek īrēts. Šajā mēs noturējāmies nedaudz vairāk par gadu. Mums vajag divistabu. Gribētos jau Rīgā, bet Rīgas dzīvokļu cenas pagaidām ir nepavelkamas. Atliek vienīgi Ludza vai Rēzekne. Un Rēzeknē labāka satiksme ar Rīgu - trīs vilcieni un daudz autobusu. Un Ludza ir pusstundas brauciena attālumā, Vilcienu sarakstu zinu, tik vēl jāapgūst autobusu saraksts turp un atpakaļ virzienā uz Rīgu.
  4. Ir maz cilvēku, kurus negribu satikt vairs nekad. Nevis tāpēc, ka būtu kāds ienaids, vienkārši viņu laiks manā dzīvē ir beidzies un nav ko kustināt bijušo. Atmiņas par kopā pavadīto laiku ir jaukākas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru