trešdiena, 2021. gada 2. jūnijs

Jūnijs matos

  1.  Ja es pareizi atceros, tad 1.jūnijā bija starptautiskā bērnu aizsardzības diena ar ko arī visus sveicu. 
  2. Ir bauda pa dienu istabā dzīvoties pie atvērta loga. Pavasara, vasaras sākuma smaržas un putnu dziesmas pašas ieprasās ciemos.
  3. Pamazām sāku iepazīties ar kaimiņienēm. Uz lieveņa smēķējot. Pagaidām gan sarunu tēmas mani īsti neaizrauj, redzēs, kas būs tālāk.
  4. Joprojām atpalieku no PČ aktivitātēm un pat nezinu mūsu komandas patreizējās izredzes. Kaut nu kāds man izskaidrotu esošo situāciju. Interese ir šajā jautājumā.
  5. Par politiku runājot - zinu tikai tik daudz, cik man pastāsta dēls vai kāds cits no apkārtējiem. Šis robs būtu jel kādā veidā jāaizpilda. Un jāuzlabo manas atpalikšās zināšanas šajā jomā. Tomēr joprojām pieturos pie uzskata, ka politiķu privātā dzīve ir neaizskarama un uz iedzīvotšājiem tā neattiecas. Politiķus jāvērtē pēc darbiem, ko tie paveikuši iedzīvotāju labā. Galu galā likums par privātuma neaizskaramību attiecas uz visiem, ne tikai uz iedzīvotāju parasto.
  6. Joprojām neizprotams ir musu infantīlisma līmenis. Tika izsaimniekoti tādi lieli valsts īpašumi kā VEF un Radiotehnika, Rīgas porcelāna rūpnīca. Varēja taču drusku padomāt ar to bumbu starp ausīm un pārkārtot šo uzņēmumu darbību. Galarezultātā būtu pienesums valsts budžetā. Vispār daudz kas valstij un pašvaldībām piederošs ir izsaimniekots 90tajos un tagad var tikai kost pirkstos.
  7. Ir piegriezies klausīties, kā apkārtējie lamā pastāvošo varu. Kādu nu ievēlējām, tāda nu ir. Esam dabūjuši to, ko dabūjuši. Pie kam legāli un no brīvas gribas. Daudzi dodas uz vēlēšanām saklausījušies partiju saldās dziesmas un solījumus, kuri vēlāk praktiski netiek pildīti. Un nevienam jau neinteresē šo partiju politiskā pieredze un darbības rezultāti iepriekšējos sasaukumos un vispār sadzīvē.
  8. Tāda dīvaina sajūta - mani lasa, bet komentē maz. Nav īstas izpratnes par to, vai lasītāji man piekrīt vai nee. Vai arī lasa lasīšanas pēc.

4 komentāri:

  1. Lasīt jau lasa, bet ievērojot Jūsu gramatikas kļūdas, komentēt negribas... Lasot atbildes uz komentāriem, sanāks vēl daudz vairāk norādīt uz kļūdām.
    Ar cieņu,
    Johniz

    AtbildētDzēst
  2. Pārlasi, pirms publicē un neattaisnojies, ka nestrādā taustiņi. Tas ir debīli, ja tik nepareizi raksti... Tik stulbi, ka pat negribas lasīt visbezjēdzīgākos Jūsu savārsmījumus.
    Ar cieņu,
    Johniz

    AtbildētDzēst
  3. Par kļūdām nestrīdēšos. Pati arī tās pamanu pārlasot tekstus un tad cenšos ko labot. Acīmredzot par maz. Bet par tekstiem runājot - vai tad tiešām viss ir tik neglabjami?

    AtbildētDzēst
  4. P.S. Vai varat padalities ar domām, kas Jums šķiet bezjēdzīgs manos tekstos un kas Jūs motivē tos tomēr lasīt.

    AtbildētDzēst