piektdiena, 2017. gada 1. septembris

Mazietiņ no visa kā, arī no politikas

1. Mani anoīmie kļūdu skaitītāji var sarosīties, jo atkal kārtējās pārdomas par viskautko un iespējamas visādas kļūdas. Godīgi sakot, labi vien ir, ka tomēr atļāvu viņīem tiesības urķēties manā blogā. Vismaz kārtīgāk sekoju līdzi tam, ko rakstu un kā rakstu. Kā tas kuro reizi sanāk, tas jau ir cits jautājums.
2, Jau kuro reizi atgādinu, ka krāju naudu jauam kompim, jo šim burti reizēm jāsit ar āmuru, lai tie ieliktos pareizajās vietās. Daudzi taustiņi ir jādaudza gadrīz vai ar āmuru, lai iegultos pareizajās vietās.
3. Man patīk Ušakova rosība Rīgā. Ielas tiek sakārtotas, citi laukumi arī, daudzas celtnes iegūst svaigāku ārskatu un modernāku iekšskatu. Man nemaz nav žēl, ka Ušakovs Rīgā ir trešo termiņu. Viņu var salīdzibāt ar Lembergu Ventspilī. Lembergs Ventspili pārvalda jau kopš padomju laikiem un tas, ko ir izsdarījis pilsētai u pilsētiekim ir cieņas un apbrīnas vērts. To pašu Ušakovs tagad dara Rīgā. Kaut nu viņš noturētos amatā ilgi un dikti. Kas tur slikts, ja citiem iedod daudz un drusku paņem arī sev?
4. Man patīk, ka man tagad ir darbs un maz laika atliek dirnēt uz dīvāna un neko nedarīt, tikai žēli īdēt. Kaut gan ir dienas, kad tiešām vārtos pa dīvānu un neko nedaru, Pat filmiņas tādās dienās neinteresē. Liekas, ka visu jau esmu atskatījusies. Kaut gan arī citās dienās filmiņas skatos maz. Ir ko darīt un pēc ir nogurums. Kaut gan biežāk pusdienu reizēs, kad esmu pie kompja, skatos Smalko stilu. Par šo seriālu jau esmu agrāk rakstījusi,  Slinkums meklēt vietējo linku uz to. Bet šis seriāls ar savu vieglumu un neuzbāzīgo humoru ir mīļš. It īpaši mīļš tajā ir Onslova tēls ar savu mūžīgo "nice".
5. Rīt un parīt esmu Cēsīs. Zinu, ka atkārtojos. Bet ko lai dara, ja tā pilsēta man patīk un neesmu īpaši dusmīga, ka turp jābruc. Pilsēta jau mīļa kopš bērnības. Pagājušajā nedēļas nogalē savācu visas 20 anketas bez īpašas piepūles. Redzēs, kas sanāks šoedēļ, kad pusaudži būs atgriezušies pilsētā un būs kūtri pēc izdzīves nakts.
6, Piedodiet manas kļūdas; es mīlu savus lasītājus, tikai žēl, ka kometāros saruna sanāk tikai par maām drukas kļūdām, kuras dažubrīd var labot tikai āmurs vai jauns kompis. Tam otrajam jau naudiņa tiek atlikta, Paralēli ar citu fiansiālu problēmu risināšanu.
P.S. Anonīmie "blusu" meklētāji - lūdzu kaut reizi izsakieties par teksta būtību, ne tikai norādiet uz kļūdu skaitu. Vai tas ir par daudz lūgts no jums?

2 komentāri:

  1. Ušakovs rosās ielās? Viņš rosās TV un savā bankas kontā.

    Šis trešais punkts vispār... Nebojājiet iespaidu.

    AtbildētDzēst
  2. Facepalm. Nē, triple facepalm.

    AtbildētDzēst