ceturtdiena, 2018. gada 18. oktobris

Beidzot bildes no pastaigas pie Bābelītes ezera



41 komentārs:

  1. Kas tad tur aiz baļķēna paslēpies - maza skārdenīte bāž savu atvērto purniņu ārā

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tev par lielām sirdsāpēm - tā bija enerdžīdrinka bundžiņa. Nekāda allčāga.Tikai nesāc raudāt. :)

      Dzēst
    2. Ooo, tad jau energy drinkiem ir jauns dizains parādījies, jo pirms tam zeltaina augšiņa un balta bundža netika manīta. Varbūt atceries arī nosaukumu drinkam?

      Dzēst
    3. zini, nee. Tas nebija mūsu veikalos pirkts, bet atvests no citurienes un mani vairāk interesēja garša, ne jancīgais nosaukums.

      Dzēst
    4. Pati neesi nogurusi no visiem šiem meliem?

      Dzēst
    5. klau, tu tik ļoti cepies par manu iespējamo alkodzeršanu, ka rodas iespaids, ka pats ar to netiec galā. Es jau kādu beīdi nelietoju un skārdenēs pilda ne tikai alu, ja esi to ievērojis.

      Dzēst
    6. Pēc tavas analoģijas sanāk, ka visiem psihologiem ir problēmas ar psihi, zobārstiem ir sūdīgi zobi un pārdevējiem ar naudu..
      Es tik neesmu sapratis līdz šim kāpēc visu laiku ir jāmelo par lietošanu, bet laikam tā alkoholiķu psiholoģiskā problēma - nekādīgi nevar pārstāt melot

      Dzēst
    7. tu mani pazīsti tik ļoti, ka vari apgalvot, ka meloju, tādējādi aizskarot? Varbūt problēma ir nevis manī, bet tevī, ja tu visu laiku cepies par neesošiem aliņiem?

      Dzēst
    8. Nu vai tad nemeloji par pinti? Un mans cepiens šoreiz izrādījās par esošu aliņu! Un par problēmām ar alkoholismu tu pati esi rakstījusi šeit - patin atpakaļ ierakstus un komentārus

      Dzēst
  2. Nu BEIDZOT! Ilgi gaidījām šos attēlus!!!

    AtbildētDzēst
  3. Man vispār vienalga. Bet uz tās bundžas, kad pievelk tuvāk (100%, protams, negalvoju) ir rakstīts 'PINTE'...
    var jau būt, ka ir kaut kur ir enerģijas dzērieni ar pintes tilpumu, turklāt raksta tāpat kā latviski ar galotni 'e'.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Te enerģijas dzērieni pintes tilpumā, tas toč. Vienkārši jāpaskatās arī ne alus plaukti. Bet par to e burtu pati nobrīnījos, jo ko tādu mūsu veikalos redzējusi nebiju, vests tiešām. Varbūt kāds mūsu expo variants. Nu, dāvātam zirgam zobos neskatās. Nepainteresējos.

      Dzēst
    2. nē nu, fantastika. tagad jau tur esot divas bundžas redzamas (nav!). un uz abām tātad bija rakstīts pinte, abām dzeltenas galvas un balti sāni, ja, arī tam enerģijas dzērienam, kā apgalvoji?

      Dzēst
  4. ēm, te attēlus nevar ielikt?

    [img]https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/vp/75f7529cb854414b51c1bc6de2a1b0ae/5C472E65/t51.2885-15/e35/s480x480/34608347_1569851763142498_8061300198913081344_n.jpg[/img]
    vārdu sakot, tai saitē var apskatīt, kā izskatās cēsu brūža alus bundža ar zeltainu augšu, baltiem sāniem un uzrakstu PINTE, kas nu baigi līdzīgs arī uz tā enerģijas dzēriena...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. un es jau teicu un arī agrāk esmu teicis, ka man tiešām ir pilnīgi vienalga. ja gribi, dzer alu un priecājies par dzīvi. ja tas ir enerģijas dzēriens - arī labi.

      Dzēst
    2. kā tu to palielināšanu dabūji gatavu? Man tevis dotais links aizved neceļos. Bet nu labi, bet - kā ievēroji, tur rēgojas divu skārdeņu jumtiņi, no kuriem viens ir mans bezalkoholiskais dzēriens un otrkārt bildēs labi redzams, ka pastaigājos ne jau nu viena un brūzis tomērt varētu būt kāda cita īpašums. :)

      Dzēst
    3. Bet vispār - mēs te ieskrējušies par divām mazām skārda lietām. es tomēr laikam šodien esmu izteikti nervoza, vairāk cerēju uz bilžu kopvērtējumu. nav īstas pārliecības, vai daudzi mani lasītāji zina par Bābelītes ezera atrašanos Rīgā.

      Dzēst
    4. Nu re cik ātri nonācām līdz PINTEI. Un lai kā es lūkotos bildēs, nekādīgi neredzu otru skārdenes "jumtiņu". Es tikai nesaprotu, kāpēc vajag par to melot?

      p.s.
      Par Bābelīti runājot - nu zin taču cilvēki, kur tas atrodas, neesi nekāda pirmatklājēja. Gadu desmitiem tur ir peldēts un ložņāts pa uzspridzināto elektrostaciju.

      Dzēst
    5. Labi, tu redzi vienu jumtiņu, es divus. viss atkarīgs no skatu punkta. Bet tur tagad tas ložņājamgabals ir aizbērts tā fundamentāli. Dažus gadus atpakaļ paši paložņājām un kaut kur vēl bildes iesprūdušas ne uz mana kompja. Gribējām jaunas no tās vietas sataisīt un ablomījāmies.

      Dzēst
    6. Tas, ko tu redzi kā jumtiņu - tā ir dzeltena lapa un to ļoti labi var redzēt atverot bildi palielinājumā.

      Dzēst
    7. saite bija starp img tagiem (kas teorētiski ļauj ielikt attēlu pa tiešo), varbūt kopēji visu. nav svarīgi, tak labi zini, kā brūža pintes skārdene gaišā izskatās :)

      kā var palielināt attēlu? tu nopietni jautā? atver attēlu kādā skatīšanās/apstrādes programmā un izmanto tālummaiņu (zoom).

      Tu saproti, cik viss šis smieklīgi izskatās? _bija ārzemju enerģijas dzēriens ar uzrakstu pinte, ā nē, bija vienam alus, ā nē, vispār bija vēl kas_

      Dzēst
    8. varbūt beigsim par tām bundžām runāt? Kungi, jums nav apnicis? ja tā rupji padomā, mēs te strīdamies par niekiem. Es nedzeru alko, man bija kompānija, kas lieto alko. Un pie tā paliksim. Bābelīte ir skaistāka.

      Dzēst
    9. zini tādu vārdu 'adekvāti'? tad lūk, adekvāti būtu bijis uzreiz paskaidrojums, ka čalim bija brūža aliņš līdzi. nē, Tu sāki kaut ko stāstīt par eksotisku enerģijas dzērienu ar uzrakstu PINTE. tad jau pēkšņi atcerējies par divām skārdenēm. kas tālāk?
      es miljono (nekad neesmu cietis pārspīlējumus :D) reizi saku, tak dzer vai nedzer alu, man vienalga, bet šī 'epopeja' ir kronis visam.

      Dzēst
    10. Vispār jau nav apnicis. Un neviens nestrīdas - vienīgi tu mēģini pierādīt, ka bundža nav bundža un alus ir enerģijas dzēriens. Ai ai ai un tagad visu vainu uzveļam biedram, kurš sarūpēja šīs skaistās rudens bildes.. Nu nevajag taču vēl citus iesaistīt - maz kas kungam sieva dzert neļauj, bet tu te izstāsti visu kā bija

      Dzēst
    11. Tagad stop. ir aiziets greizi. Es nekur un nekā neesmu apgalvojusi, ka esmu precējusies. Esmu jau padsmit gadus kā atraitne un mana kompānija bija tikai ļoti labs paziņa.

      Dzēst
    12. bet viņš jau neteica, ka esi precējusies

      Dzēst
  5. klau, citi neanonīmie un anonīmie, te vispār komentos var tagus izmantot, attēlus ielikt, formatēšanu kaut kādu izveidot? varbūt zināt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ja tā godīgi, nav ne jausmas. Visu apgūstu pamazām un palēnām

      Dzēst
  6. jā, var lietot parastos HTML tegus, bet, diemžēl, IMG tags nav atļauts.

    AtbildētDzēst
  7. Dikši liels lūgums Anonīmajam. Es saprotu, ka tev gribas izklaidēties un tavi komenti reizēm uz mani iedarbojas kā sarkana lupata uz vērsi. Esi tik laipns un liec mierā aļonus komentāros. Tā, rādās, ir tava proba, nevis mana. ja tev bez aļoniem nav nekā cita ko pateikt komentējot jel ko manis uzrakstīto, nebrīnies, ka koments tiks delitēts. Neapvainojies, viss ir bez personālijām.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nu, viņš ir braucis virsū nopietnāk un nevajadzīgāk. šoreiz tomēr galvenais ir amizantais stāsts par pintes enerģijas dzērienu, kam pamazām līdzās parādījās arī alus. zin, tādi sīkumiņi cilvēkiem reizēm patīk

      Dzēst
    2. nestrīdos. Vienkāršī Šī Anonīmā dēļ nākas revidēt pieejas tiesības komentos un jau tā ir cietuši bariņš to, kuriem nebija viņa problēmu.

      Dzēst
    3. Beidz melot, beigsies arī komentāri (kuri, pie tam, ir pa tēmu). Tas viss ir tik vienkārši. Un es nekad neesmu komentējis, lai aizskartu vai izraisītu strīdu - vienkārši amizanti ir šie meli, absurdie fakti un pateicības par finansiālu palīdzību brīdī kad mēnesī kontrobandā nokurī vismaz 30EUR (arī šo tu esi teikusi)

      Dzēst
  8. es domāju, ka to bundžu tur attēlā ielika ļauni citplanētieši!

    AtbildētDzēst
  9. labi, sasummējam vakaru. tātad bija divas bundžas, kam augšējā ceturtdaļā ir vienāda, bet tā viena bija no eksotiskas, nezināmas valsts atvests enerģijas dzēriens (jā, enerģijas dzērieni ir tipiski, ko cilvēki ved no ārzemēm...)
    tak pasaki, ka strēbāt alu, varbūt vienu skārdeni uz diviem, un visiem draudzīgi pamāj :)

    AtbildētDzēst
  10. Diemžēl es to skārdeni nestrēbu, bet pamāt visiem draudzīgi es varu. :) Skārdeni vienpersoniski nolietoja vīrietis, bet ko tas dod? Pat ja uzreiz pateiktu, vienalga Anonīmais no tā izvērstu garstāstu un man vienalga nāktos mēģināt pierādīt, ka neesmu divkupru mamuts ar vistas kājām.

    AtbildētDzēst
  11. Atļaušos piebilst, ka par divkupru mamutiem mēģini visus šeit padarīt tu, pēc tam gauži lejot asaras, ka staigā te visādi anonīmie un traucē dzīvot. Andra - ir laiks atvērt acis! es neesmu redzējis nevienu komentāru šeit, kur būtu kāds izteicies bez pamata, kuru tu pati esi devusi. Atver acis!

    AtbildētDzēst
  12. Labi, beigsim ķīviņu man vakar bija iestājās "no gultas ar kreiso kāju" princips, kad tu to bundžu bildē pieminēji un aizsvilos. Bet lūdzu, plz - turpmāk nekacini mani ar aliņiem un viss būs ok. Es tiešām esmu pārgājusi uz bezalko režīmu un ir apnicis par šo tēmu čakarēties.

    AtbildētDzēst
  13. visa šī nebūtu, ja pirmajā atbildes komentārā pateiktu - 'jā, anonīmais, tas mana drauga aliņš, nesāc atkal'. bet sekoja farss. es to bildi pat paskatījies nebūtu (pārāk neskatos Tavus attēlus, jo/ja tie šķiet tādi personīgi, vairāk draugiem un paziņām).

    AtbildētDzēst
  14. laikam jau tev taisnība. es vnk uzskrūvējos.

    AtbildētDzēst