pirmdiena, 2020. gada 7. septembris

Daži nezinu un varbūt

  1. Rakstu samērā daudz. Citreiz dažus mēnešus nemaz, citreiz katrā mēnesī ir vairāki raksti. Par dažādām tēmām. Komentēru ir pamaz. Galvenokārt tie attiecās uz manu pareizrakstību un alus bundžām fonā vai man rokā. Parasti tie bija aizrādījums un taisnošanās. Par nopietnākām tēmām tik daži komentāri, kas neprasa atbildi vai arī nezinu, ko un kā atbildēt. Vai tešām mani lasošai tautai nav ko iebilst/piebilst pie manis izteiktām nopietnākām domām?
  2. Pamazām, kad "uzpeld" vai pati savus rakstus caurskatu, laboju tās drukas kļūdas, par kurām tika pelnīti aizrādīts. Ceru ka pamazām salabošu. Ar pārlinkošanu ir drusku savādāk. Tekstos ir daudz linku, kas "aizved" uz LFFB lapu, bet tie ir novecujuši un aizved nekurienē. Lapa ir mainījusi savu dizainu un līdz ar to arī linki uz tekstiem ir savādāki. Tuvākā laikā sazināšos ar lapas pašreizējā dizaina autoru un noskaidrošu, kādas izmaiņas ir vēl paredzētas un tad sākšu pārlinkot pamazām.
  3. Patlaban mans blogs ir piesaistīts AdSense reklāmām, kuras redz tie, kas nav atslēguši reklāmu opciju savā blogā. Var jau būt, ka savā tekstu sadaļā neatteikšos no kāda pasākuma vai lietas pareklamēšanas. Ne jau par velti, par ko simbolisku. Bet par to rakstiet privāti uz tulkotekstus@gmail.com vai zvaniet uz manā profilā norādīto telefona numuru. 
  4. Varbūt palikšu vēl kādu laiku Ludzā, kaut arī sirds velk atpakaļ uz Rīgu. Ir daži iemesli, kuru dēļ man tuvākajā laikā Rīga kā mītnes vieta "nespīd". Dēls negrib uz Rīgu, viņam pietiek ar tiem dažiem izlēcieniem uz lielpilsētu no kuriem viņš atbrauc ar "tuvākā laikā negribu, man tā vieta ir līdz kaklam" sajūtu. Un pie viena puika šeit ir noformēts par manu asistentu dažiem nepieciešamiem gājieniem. Līgums ir līdz nākošā gada jūlijam. Varbūt pēc tam kas mainīsies. Nezinu.
  5. Ja izdotos no pašvaldības saņemt kādu pašvaldības dzīvoklīti, varbūt tas ko mainītu. Pagaidām rādās, ka te visa dzīvojamā telpa ir prihvatizēta un izpirkt kādu dzīvokli nav mūsu finansu robežās. Tam traucē arī vēl līdz galam nenomaksātie banku parādi, kuros abi esam muļkīgi iegrābušies bagātajos gados. Mani vismaz virzās uz likvidācijas pusi pa daļām tos atdodot. Nezinu, kā ar tiem sastāv dēlam. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru