trešdiena, 2014. gada 24. decembris

Mans 2014

Līdz gada beigām vēl nedēļa, bet tagad ir Ziemassvētki, tāpēc atskats uz šo gadu. Ja būs ko teikt par atlikušo gada nedēļu, veltīšu tai atsevišķu ierakstu.
Sākšu ar to, ka gadu sagaidīju mājās, gultā un aizmigusi. Pat nepamodos no vispārējās uguņošanas uz ielām pusnaktī. Pamodos vienīgi no durvju zvana, kad pie manis gulēt ieradās dēla pusbrāļa pusmāsa ar savu draugu. Mēs bijām kopā iesākuši svinēt pie dēla darbā, es svinetājus pametu ap desmitiem, jo organisms protestēja pret izdzerto un uznāca miegs.
Līdz februāra otrajai pusei nekas īpašs neatgadījās. Pēc kopā ar Kasparu Bērziņu sākām gatavot LatCon 2014.
24.04.2014. apmeklēju kopā ar Kasparu Bērziņu, Ilmāru Biti un Imantu Belogrīvu Zvaigžņu kafejnīcu iekš LU. Tur priekšlasījumu vidū bija arī tikšanās ar pašmāju fruktu, kurš piedalīsies projektā MarsOne.
25.04.2014. kopā ar LFFB aktīvistiem viesojāmies Rembatē un stāstījām par sevi. Guntis Veiskats vēl novadīja kabineta spēli par Sniegbaltītes un septiņu rūķīšu tēmu. Visiem bija jautri un interesanti. Mājās atgriezāmies pavēlu.

03. - 04.05.2014. notika LatCon 2014 Ģertrūdes ielas telpās. Cik dzirdēju atsauksmes, neapmierināto nebija.  
19.07.2014. devāmies ekskursijā uz Irbenes radiolokatoru, kas izvērtās par ekakursiju gar Kurzemes jūrmalu. Atskaiti par šo pasākumu var izlasīt LFFB mājaslapā. No ekskursijas atgriezāmies tik vēlu, ka Aivars Liepa "līdz ar nagiem" paspēja uz pēdējo mikroautobusu uz mājām Ķekavā.
02. - 03.08.2014. piedalījāmies pasākumā Unicon, kurā izgāzāmies kā vecasc sētas. Šo izgāšanos vislabāk raksturoja Ilmārs Bite LFFB mājaslapā ievietotajā atskaitē par mūsu piedalīšanos pasākumā.
Nākošais bija Fantastu pikniks 2308.2014. Rīgā, Vakarbuļļos. Uz pašas pilsētas robežas vietā, kur Buļļupīte satiekas ar Lielupi. Tur pikniks norisinās jau otro gadu un ir visnotaļ sirsnīgs un jauks. Lieliski, ka satiksme arī ar pilsētu neklibo - vieta ir pie paša 3. un 36.autubusu galapunkta un abi autobusi kursē pietiekami regulāri bieži, tā ka pat ar pēdējo autobusu var paspēt uz mājām, ja nevēlas palikt tur pa nakti.
Nākošā bija LFFB kopsapulce 24.10.2014., par kuru daudz neizplūdīšu. Spriedām jau par norisēm un plāniem darāmajam.
Ļoti sirsnīgs bija foruma kurbijkurne.lv dzimšanas dienas pasākums 08.11.2014. Aktīvisti svinēja foruma 11-to dzimšanas dienu un sāka ar arbūza ēšanu Bastejkalnā. Kā pirms vienpadsmit gadiem radās šī ideja, neviens vairs neatceras, bet bija jautri.
03.12.2014. bija iespēja noskatīties Hobita trešo daļu pat pirms oficiālās pirmizrādes un blogeru seansa. Pie visa vainīgs raidījumi Kinomānija. Mazu atskaiti ievietoju arī LFFB mājaslapā. Tā pat arī šajā lapā izteicos par šo pasākumu.
Nu, un pēdējais nozīmīgais notikums bija mana iestāšanās darbā Latvijas pastā, par ko arī jau iepriekš še biju izteikusies, tāpēc daudz neizplūdišu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru