trešdiena, 2015. gada 5. augusts

Jau atkal pārdomas un atkal skārdene

1. Kopš palūdzu Goldijam uzrakstīt angliski, ka LFFB vietne sevi pozicionējusi kā Sci-Fi un fantasy vietni un pie tam latviešu valodā, ir izbeigusies nepieciešamība delitēt visādas random grupas ar medicīniska, seksuāla un citāda veida problēmām ieskaitot šo random grupu autoru banizāciju. Laikam nostrādājis, kaut arī raksts karājas tikai ceturto dienu. Redzēs, kas notiks pēc tam, kad šis raksts tiks noņemts no pirmās lapas. Katrā gadījumā atkārtot var vienmēr. Arhīvā saglabājas viss.
2. Vēl joprojām bojā noskaņojumu tas, ka kaut kad septembra beigās, augusta sākumā būs jāatsāk darba gaitas. Nebija jau slikti, bet tomēr. Pirms pieciem celties, lai izskrietu nelielu ruksi ar vēstulēm.... Piecos celšanās ikdienā nav priekš manis. Ceru, ka izdosies noformēt invaliditātes grupu, Tomēr kaut kāda naudiņa un bezmaksas transporta pakalpojumi Rīgā noteikti. Par pārējo uzzināšu. Katrā gadījumā esmu noskaņota pēc slimības lapas dažus mēnešus vēl pastrādāt un tad iet prom no darba. Protams, ja invaliditātes grupa būs saņemta. Jo tad būs ikmēneša naudiņa un mierīgs laiks pameklēt ko piemērotāku.
3. Kārtoju mantojuma lietas zemesgabalam netālu no Pļaviņām. Laikam pēc visām oficiālajām peripetijām īpašuma nokārtošanai nāksies to visu pārdot, lai iegādātos sev atsevišķu dzīvokli, jo kopā ar māsu mums ir problemātiski sadzīvot. Labi ir mēnesi, divus. Pēc sākas strīdi un kašķi, bez kuriem varētu iztikt.
4. Joprojām nodarbojos ar tulkošanu no krievu valodas uz latviešu valodu. Ja kādam/kādai vajag - zvaniet vai rakstiet uz manā profilā norādīto e-pastu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru