pirmdiena, 2015. gada 10. augusts

Skārdeniskās pārdmas - citādi tās nenosauksi.

1. Angliski runājošo un rakstošo stulbings turpinās. Pēc šāda teksta viņu dzimtajā valodā: "This site is the official webpage of the Latvian society of Sci-Fi and Fantasy, and the subjects of discussion on the boards are expected to be those, relevant to society. All other conversations, specifically about any medical equipment and other randomness will be deleted instantly. The people who post them will be banned. Also, the main language for this site is Latvian. So, if you want to post anything in our forums, please, try to at least use google translate. In case of any questions or concerns, contact the administration, by sending an e-mail to: tulkotekstus@gmail.com", kas tulkojumā nozīmē apmēram "medikamentus, seksu un visādu citu spamu netirgojam, esam godīgi un miermīlīgi Sci-Fi un fantasy fani un liekat mūs mierā", normāli cirvji saprastos un liktos mierā. Joprojām nākas tīrīt ar viskautko tēmai neatbilstošu piedrazotas vietas.
2. Esmu nedaudz nemierā ar sevi. Pēc tās ilgstošās plaušu slimošanas tomērt esmu atsākusi nedaudz pīpēt un neatsaku arī kādai skārdenei. Tas laiks, kad ievēroju sauso likumu un nepīpēju, bija jauks. Jāsaņem sevi noteiktās uz stingrās rokās, lai labotos. 
3. Protams, ir pluss tam, ka es vasarā atpūšos un nestrādāju un par to vēl saņemu naudiņu slimības naudu veidā. Bet es nezin, kāda ķīmija manī sagrūsta iekšā un cik ļoti visu iespaidojuši daudzie rentgena uzņēmumi, bet tikai nesen mati pārstājušie bieziem kušķiem ķemmēties ārā. Mati nu pavisam plāni palikuši. Ceru, ka sāks ataugt un sasniegs kaut kādas normas pierobežas.
4. Laikam ar savu rakstu par Herbertu Strikeru būšu puisim ko noskaudusi. Puisim nomirusi māte, kas dzīvoklī bija atbildīgā īrniece un tagad puisi liek no mājas ārā. Jaunas telpas dzīvošanai viņam vēl nav izdevies atrast, nāksies bomzierēt. Daļu mantas, tiesa, aizrunāts paglabāt pie draugiem un paziņām. Tiesa, nezinu, kā ies, jo iedzīve ir divistabu dzīvokļa apjomā. Pie sevis piemitināt netaisos. Pat ja būtu kur, arī tad nee. Nav tas tips. Laikam neesmu līdzcietīga.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru