pirmdiena, 2022. gada 21. februāris

Tikai informēju. Bez pretenzijām un Domas lidojumu.

1. Feisbukā jau kādu laiciņu iepriekš izveidoju grupu "Stūrakmeņi. Rakstām vēsturi." Ar domu - rakstām, dalāmies ar informāciju par cilvēkiem, kuri mūsuprāt ir pelnījuši vietu cilvēku atmiņā ar kādu savu rīcību. Var jau būt to grupu tieši feisbukā veidoju tādēļ, ka tur tomēr "apgrozās" lielāks cilvēku kopums nekā privātajos blogos. Nu, noteikti vairāk cilvēku, nekā manu blogu lasa.

Kā par pirmo atmiņā palikttiesīgo cilvēku ierakstīju par Mārtiņu Kotānu. Šorīt veltīju ierakstu Jānim Veselim, par kuru uzzināju gatavojot materiālu LFFB mājas lapai.

Tik ieteikums, vēlējums maniem lasītājiem. Gan jau ka jums ir arī akaunts feisbukā un jūs tur darbojaties. Ja nu kādam ir kāda ideja, velme uzrakstīt par kādu cilvēku, kuru jūsuprāt būtu vērts pieminēt, uz priekšu. Un nav jāgaida, kamēr cilvēks uz mākoņa maliņu aiziet - ja cilvēks "ierakstās" labos (varbūt ne pārāk labos?) darbos ar vērā ņemamu efektu - dariet to zināmu.

2. Salinkoju no jauna rakstus, kur links "ved" uz LFFB lapu. Liekas, visu būšu "sastrādājusi". Ja ko nebūt esmu palaidusi garām, "bļaujiet" komentārā. Pārbaudei - skatiet "caur" tagiem Cilvēki, F&F cilvēki un Tulkojumi. Vismaz laboju šo tagu robežās esošos tekstus. Var jau būt, ka kaut kur vēl kas palicis nesadarīts. Katrā gadījumā - ja nu kas, dodiet ziņu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru