sestdiena, 2022. gada 5. novembris

Skats uz prostitūciju

Par šo arī laikam jau kur iepriekš esmu izteikusies. Ja tas ir tā, tad man kaut teorētiski vajadzētu pārlasīt visu, ko esmu sarakstījusi iepriekš, lai atrastu tos tekstus, kuros esmu kaut drusku izteikusies par šo tēmu. Laikam jau to nedarīšu, ja kāds manus tekstus lasot uzdursies uz ko tēmā teikto, lūdzu padodiet ziņu ar linku.

Pa manam, vajadzētu visā pasaulē legalizēt šo profesiju. Un bez "mīlas priesterieņu" nosodījuma. Galu galā viņas, kā jebkurš citas sfēras pakalpojuma sniedzējs, par noteiktu samaksu sniedz noteiktu pakalpojumu. 

Mani ļoti kaitina vīrieši, kuri izmantojuši prostitūtas pakalpojumus, pēc procesa sāk visādi negatīvi izteikties par šīm sievietēm. Nu - ja jau reiz izmantoji prostitūtas pakalpojumu, tad paklusē lupatiņā. Nebūtu vīriešu, kuriem savajagās šos pakalpojumus, nebūtu arī šī pakalpojuma sniedzēju. Elementāri. Un pie viena, ja tā padomā, reizīgs prostitūtas pakalpojums ir lētāks prieks, nekā sievas esamība. Prostitūtu noalgoji konkrētam laika posmam un pēc dari savas lietas bez saistībām varbūt līdz nākamajam mēnesim, bet sieva mājās ir katru dienu, sievai katru dienu no vīra kaut ko vajag - kaut plauktiņu piesist. Bet prostitūta atnāca, izdarīja savu darbu, par kuru saņēma samaksu, un aizgāja. Ne tev plauktiņi, ne naudiņa pārtikas iegādei, ne kažoks un atpūta Bahamu salās... Pat ne bērnu pulciņš ar savu ikdienas ņezgu. Tad ko ārdīties? Tik priecāties vajadzētu, ka šāds pakalpojums ir pieejams.

Runāt par prostitūtām kā par pērkamām sievietēm? Paga, kaut kas neklapē. Pēc būtības jebkuru sievieti vīrietis pērk. Prostitūtu, meiteni-draudzeni, sievu. Un prostitūta šajā ķēdītē ir lētākais variants. Jo - vīrietis vienmēr ar kaut ko pērk viņam veltīto sievietes laiku. Cena atkarīga no tā, uz cik ilgu laiku tā sieviete vīrietim vajadzīga.

Skarbi teikts? Bet dzīve jau pēc būtības nav nepārtraukta rožu leja, ir arī tulpes un narcises.

Un pie viena, tik pielikumam. Arī vīrietis pēc būtības ir pērkams savā ziņā. Ar kaut ko taču meitene-zeltene viņu uzpirkusi tik ļoti, ka vīrietis gatavs kalnus gāzt, mamutus veseliem bariem mājās nest... 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru