piektdiena, 2023. gada 26. maijs

Vakar pa tramvaja logu

 

7 komentāri:

  1. Tramvajs laikam visu laiku brauca kalnā, ka tās bildītes viena par otru šķībākas

    AtbildētDzēst
  2. Es jau saprotu, ka savu šķībumu piesedz ar kritiku. Kam negadās. :)

    AtbildētDzēst
  3. Kā būtu pamēģināt nākamreiz sabildēt taisni un saņemt uzslavas par kritikas ņemšanu vērā un augošu kvalitāti?

    AtbildētDzēst
  4. Klau, tu esi pavisam vienīgais, kurš meklē blusas manās bildēs un cer tajās saskatīt augsto mākslu, nevis noķertu mirkli kaut kur pa ceļam. Un - ja tava kritika neizklausītos pēc aizvainota bērna pīkstu par nesaņemtu konfekti....

    AtbildētDzēst
  5. P.S. Un es jau ne par kritiku piesienos. Es par formulējumu. Jo šķībs ir šķībs un Pizas tornis ir šķībs. Pie viena - kritizējot kaut ko ir jāņem vērā arī apstāklis, kādā kaut kas ir tapis. Jau virsrakstā ietapis - "pa tramvaja logu". Domā, tramvaja vadītājs gaidīs, kamēr es nofokusēšos un iekārtošos bildes tapināšanai? Tas tā, par margrietiņām.

    AtbildētDzēst
  6. Nevis vienīgais, kurš meklē blusas, bet vispār vienīgais, kas tērē laiku kaut ko iekomentēt ;)

    AtbildētDzēst
  7. Vienīgais paliek vienīgais. :) Ir tik viens "bet". Nez' kāpēc kādam ik pa laikam atrodas mirklis, lai ko negatīvi kritiski izteiktu, un kaut kā neatrodas laika kaut vienam labam vārdam. Nedomāju, ka ar maniem vāvuļojumiem un tamlīdzīgām lietām viss ir ahūni un visu laiku mīnusā.
    Šāda lietu kārtība rada iespaidu, ka kāds/kādi sēž tik un gaida, lai "ar cirvi uzbruktu".
    Un pie viena - par kritizēšanu runājot. Būtu jau jauki, ja "man nepatīk tāpēc, ka....", kuram sekotu plašāks izvērsums par vienu frāzi. T.i. kādu analīzi gribētos sastapt... Bet gribēt jau nav kaitīgi, kaitīgi ir nedabūt, vai ne?

    AtbildētDzēst