piektdiena, 2024. gada 12. aprīlis

Drusku atskanīgi par dēla kāzām

Nu jā, piecas dienas pagājušas no dēla kāzām. Man, protams, tajā visā procesā bija ļoti simboliska nozīme, bet satraukuma pietika. Dēls precas ne jau ik pa piecām sekundēm.

Bet, nu, īsumā par pašu notikumu.

Viņi laulājās Rīgas Jēzus baznīcā, kas ir lielākā vēsturiskā koka celtne Latvijā, kā arī viena no lielākajām koka baznīcām Eiropā. Pēc svinīgās ceremonijas baznīcā bija došanās uz Latvijas Universitātes Botānisko dārzu, uz fotosesiju dārza Tauriņu mājā. Tur, lai tiktu tauriņiem atvēlētajā siltumnīcā, jāizdodas cauri acāliju oranžērijai. Man tur sanāca vairāk pašu acāliju mākoņus bildēt, nekā to tauriņu piepildīto telpu. Še, 08.04.2024., ievietotajā bilžu vākumā tas redzams.

Pēc fotosesijas vakarēšana šaurā lokā cafe-restorānā Rosemarine Blaumaņa ielā 28, Rīgā. Ievērojot vietas darba laiku.

Un pēc tam - pirmdien, 15-jā aprīlī, jaunieši aizdodas kāzu ceļojumā.

Ziniet, cik nu no mana melleņkrūma, optimāls risinājums. Par spīti visai pirmspasākuma jezgai un visādām nervozēšanām, pasākums izdevās tāds, kādu nu viņi bija gribējuši un saplānojuši. Jo, nu noteikti visiem zināms tas, ka kāzas ir tas pasākums, kurā izdod naudiņas un jaunais pāris vienā brīdī "Mēs esam noguruši, gribam mājās atpūsties" bet jāiztur tas pasākums par godu saaicinātiem viesiem kaut līdz vieniem naktī... Šajā gadījumā - jaunajiem izdevās, kaut arī nogurums noteikti ka bija, samazināt negācijas, noķert maksimālo cool sajūtu, un saplānot kāzu ceļojumu uz ārzemēm tā, ka nu noteikti mūszemītē esošajiem radiem, draugiem, paziņām būs tās dažas nedēļas pagrūti "Kā jums klājas" un citādi "piebikstīt" ar visādiem jautājumiem.

Bildēs zemāk - es un māsa 1,5 stundu pirms ceremonijas baznīcā, māsas dzīvoklī.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru