otrdiena, 2015. gada 3. marts

Andromēda

2014.gada 11.decembrī beidzu skatīties torentos novilkto seriālu par Herkulesa piedzīvojumiem. Visus manus pukstus un iebrēcienus šī seriāla sižetu sakarībā var atrast šeit caur iezīmi Herkuless, kur pirmā lasāmā ir pēdējā lasāmā.
Skatoties seriālu ieintereresēja galvenās lomas tēlotājs Kevins Sorbo. Izlēmu informāciju par viņu pameklēt māsā vikipēdijā. Un atradu. Tiesa, angliski. Bet ar manām ļoti vājajām valodas zināšanām pietika, lai saprastu viņa filmogrāfiju.
Tādēļ decembrī sāku vilkt fantastikas seriālu Andromēda. Seriāla lādēšanās ilgums manam kompim - 24 stundas. Protams, uz tik ilgu laiku atstāt ieslēgtu kompi un pie tā neko nedarīt ir kaut kā neekonomiski manā skatījumā. Tāpēc vilkšana sanāca pa gabaliņam, pa druskai visu šo dienu garumā. Vakar tikai beidza vilkties. Toties jau iedarbināju arī pārējo divu viņa filmu vilkšanos. Viena būs vienkārši filma, otrs gabals - atkal seriāls.
Bet nu, par Andromēdu runājot. Cik nu saprotu, tas ir fantastikas seriāls, tam ir piecas sezonas, katrā 22 sērijas. Šovakar sākšu skatīšanās maratonu no citiem darbiem brīvajā laikā. Un paredzu, ka laikam jau tāpat, ka Herkulesam, man ik pa brīdim gribēsies redzētā iespaidā izteikties publiski. Tāpēc esmu pieviesusi jaunu iezīmi "Andromēda". Lai maniem lasītājiem būtu vieglāk orientēties manos izteikumos šajā sakarībā.
Visnotaļ iespējams, ka par šo seriālu, pēc tā noskatīšanās un savu n-to publikāciju veikšanas šeit, izveidošu apkopojošu apskatu LFFB lapai. Bet tas vēlāk.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru