sestdiena, 2018. gada 24. marts

Izstāde Ķīpsalā

Ilmārs Bite mani uzaicināja apmeklēt izstādi Ķīpsalas izstāžu centrā. Viņam bija 2 ielūgumi uz šo izstādi.
Izstāde aizņēma abas  Ķīpsalas halles. 
Savu ekskursiju sākām ar otro halli. Tā bija bāztin piebāzta ar dažāda veida motocikliem, kvadrocikliem, dažādām laivām un jahtām. Kā arī nedaudz makšķerēšanas piederumi un tērpi, kas nepieciešami še pārstāvētajiem transporta līdzekļiem. Un, kā jau visur citās izstādēs saldējuma tirgoņi. Bet - telpa piebāzta ar izstādāmo preci, apskatītāju daudz. Sajūta kā Centrāltirgū pusdienas laikā. 
Pirmās halles pamatmasu aizņēma dažādu izmēru un firmu velosipēdi. Otro zāles daļu aizņēma kaut kādas sportiskās aktivitātes, kuru ideju tā arī nesapratu. 
Katrā gadījumā abas telpas bija bāztin piebāztas ar viskautko. Redzēt bija daudz ko, bet traucēja burzma ap to visu. Kā arī tas, ka viena maza pudelīte pepsikolas maksāja pusotra eiro. Cenas ahūnas.
Ilmārs jau beigās teica, ja nebūtu piespēlētas šīs brīvbiļetes, nemaz neietu skatīties. Par sevi nemāku teikt. Nezinu.

3 komentāri:

  1. aizdomājos. lv burtus mīkstina ar kādu taustiņu visus. kā var sanākt, ka tikai n nemīkstina? nē, vienkārši interesē saprast.

    AtbildētDzēst
  2. Nu, mman vakar reizē ar n burtu sitās laukā astotnieks pēc mīkstināuma zīmes. Un tas burts nu nekādi neļāvās mīkstināties. Tagad tas gļuks ir pazudis, mēģināšu dienas laikā šai tekstā samīkstināt tos n burtus.

    AtbildētDzēst