svētdiena, 2018. gada 24. jūnijs

Jāņi 2018

Šogad līgojām mājās kopā ar draugu kompāniju. Daudzi dažādos puslīdz saprātīgos laikos devās mājās gulēt. Dažu aiziešanu pat nemanīju, jo pati devos gulēt. Nogurums un iepriekš slikti gulēta nakts panāca savu. Aizmigu pat bez miega zālēm. Pēdējā laikā es vispār bieži aizmiegu bez miega zālēm. Tas mazai atkāpei.
Svinēšana pagāja jautri. Kompānija bija jautri aizrāvusies ar galda spēlēm un šašlika cepšanu uz grila. Grils, protams, tapa novietots uz balkona. Labi, ka kaimiņi nakti nebija mājās un nezinu, kurā mirklī šodien pārradīsies. Jo rīt daudziem tomēr darba diena.
Kaut nu šodien viņi neaizrautos ar aliņiem, jo kā jau minēju iepriekšējā atkāpē - rītu dažiem no viņiem darba diena.
Par šodienu runājot - divi puiši uz doto brīdi ir atlūzuši pie mums. Īsti nevaru ierosīties kārtojot vakardienas sekas. Padomjlaika blokgauzes nelaime - katra darbošanās jebkurā vietā ir dzirdama visā dzīvoklī, bet tagad pulkstenis tikai tuvojas astoņiem no rīta.
Bildēts jau tapa, kad saņemšu no bildētājiem foto, tad salikšu arī šeit.
Jā, un vēl par šodienu runājot - zinu, ka ir paredzēts turpinājums galda spēlēm, precīzāk kāda lomu spēle. Ceru, nevilksies ilgi un viss noritēs veselā saprāta robežās. Ak kungs, kā jādomā par rītdienu, jo neesmu dzirdējusi, ka rītdiena būtu kādam brīvdiena.
Pašai jau arī rītu jādodas uz kārtējo vizīti pie ārsta. Zāles iet uz beigām.
Vērojot viņus, priecājos, ka vakars nav tukša alus trekterēšana un dzēruma attiecību skaidrošana. Viņiem bija ko darīt un bija jautri. Izklausās jau dīvaini, ka pieaugušiem puišiem galda spēle. bet tas tomēr ir pietiekami interesanti, lai jautri pavadītu laiku. Ne jau katru dienu tiek spēlētas galda spēles. Ikdienā top strādāts nopietnos darbos un risinātas ikdienas problēmas. Svētku reize ir lai relaksētos, un šis ir viens no relaksācijas veidiem.
Doties uz Daugavmalu, kas Jāņu dienā pilna ar komerciju un mazām atrakciju iespējām kaut kā negribējās. Pie dabas krūts kaut kur pavadīt laiku un barot odus arī negribējās. Mājās sanāca sirsnīgāk un jautrāk.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru