ceturtdiena, 2022. gada 13. janvāris

Toksiskums

Atgriežoties pie feisbuka.

Tur, ikdienas jauno rakstu slejā ļoti bieži parādās 1188.lv šovi - paparaci sekojumi kādai sievietei. Magonei, Agritai, Olgai Kambalai. Mani tie kaitina. Jo ir šo sieviešu vēlme tik nopelnīt un iegūt mirklīgu atpazīstamību. Pie tam tas viss parādās ne jau viņām labvēlīgā redzējumā, ne jau velti katram sižetam par viņām seko tik daudz negatīvu komentāru. Jel kāds pozitīvs izteikums viņu virzienā pazūd negatīvisma viļņos. 

Pamēģināšu nedaudz paplašinātāk izteikt savu redzējumu.

Man nepatīk, ka Agrita un Magone noteikti "aplej ar ūdeni" attiecības, kuras tikko beigušās, "aplej" cilvēku, kurš ir bijis viņām blakus kādu laika nogriezni. Nu nav attiecībās tā, ka aizgājušais cilvēks ir bijis tikai melns un ne kā. Vīrieša un sievietes savienību veido divi cilvēki, katrs ar saviem "tarakāniem galvā". Un tandēma izjukums arī ir divu cilvēku sadarbības rezultāts. Ja ir sanācis tā, ka nu nesanāk tā kopdzīve - kaut kur ir vainīgi abi. ja attiecības izjukušas, vajag laiciņu apdomāties, tikt galā ar "saviem tarakāniem" un saprast, kas tai otrā bija tāds, kas viņu aizveda no jums prom. Nevis visu laiku "apliet ar ūdeni". Izvērtējot situāciju ir laiks kaut grīdu uzslaucīt un plauktos esošo mantību sakārtot.

No savas pieredzes zinu. Esmu izgājusi cauri vairākām attiecībām. Ir iestājusies sapratne.

Un šajā griezumā nu nekādi nesanāks vienām attiecībām beidzoties jau nākamajā mirklī ielekt nākošās attiecībās. Kā tās meklē gan Agrita, gan Magone. Tādā veidā tikt pie nākošām attiecībām un sapņu prinča nu nekādi nesanāks. Tik tie paši grābekļi, iepriekšējo attiecību beigu perioda toksiskuma turpinājums kā arī tas, ka izjukušās attiecības nebija nekādas attiecības - tik divu cilvēku "vingrošana" gultā.

Lai veidotu jaunas attiecības, vispirms morāli ir "jāiziet" no iepriekšējām. Tas nav vienas stundas jautājums. Var paiet dienas, mēneši varbūt kāds gads, divi. Līdz tam brīdim, kamēr notiek "atvēršanās" jaunām attiecībām. Neviens cilvēks attiecībās nav mēbele, kuru tirdzniecības vietā izvēlas mājokļa interjeram.

Neredzu ne Agritas, ne Magones pozitīvo potenciālu. To potenciālu, kurš piesaistītu kādu citu cilvēku attiecību veidošanai. Tas, ka abas savus bijušos "aplej ar ūdeni" uz nesakopta, pat nekārtībā aizlaista mājokļa fona, liek virtuāli nostāties aizgājušo vīriešu pusē. Nesākšu ķidāt, gan jau vīrieši sapratīs.

Par Olgu Kambalu man laika gaitā, cik nu redzu tos virsrakstus, kur viņa ir tēmā, ir nedaudz labāks priekšstats. Tas, ka "brauc' uz vīra rēķina - nu galīgi garām. Tomēr ir mazāk negāciju. Vīra virzienā laikam esmu palaidusi garām. Toties uzplaiksnī infa par viņas kādām darbošanās izpausmēm. Ar noslieci - "es mēģinu stāvēt" arī uz savām kājām".

Nu, kaut kā tā. Ja ko atcerēšos pieminēt - ierakstīšu komentārā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru