otrdiena, 2023. gada 1. augusts

Vecdaugavas plenēra darbu izstāde Ziemeļblāzmas bibliotēkā

Kārtējo reizi aizgāju Ilmāra Bites "piesviestās idejas" vadīta. Izstāde bibliotēkas lasītavā, kurā bibliotēkas pamatiekārtojuma vairāk par tiem plenēra darbiem. Gleznas jau vairumā smuki ierāmētas, iestiklotas. Praktiski visas sabildēju - divas nācās nebildēt, jo tajā gleznas stiklojumā redzams bija vairāk atspīdums no loga, nekā pati glezniņa. Ņemiet par labu.

4 komentāri:

  1. Tajās mazajās, necilajās vietiņās nereti ir sastopams lielākis kaifs! Izskatās, ka tur ļaudis cenšas ko spēj nevis atstrādā budžeta līdzekļus.

    AtbildētDzēst
  2. Piekrītu. :) Varbūt tāpēc, jau sākot no izbraukuma uz Lapmežciemu tur vienu izstādīti (galarezultātā abas ar māsu redzējām pat divas) daudz labprātāk dodos uz mazizmēra izstādēm. Nu, Prado krājumu reprodukcijām garām paiet tā kā grēks bija, ja jau pilsētas parkā izstādīts tapa, LNMM iegāju vadoties pēc tava ieteikuma..

    AtbildētDzēst
  3. Par aiziešanu uz LNMM pat neticēju, ka iesi. Tā izstāde jau pēc apraksta un atklāšanas pasākuma likās nedaudz šizo, bet nu reizēm jau arī kaut ko tādu jāapskata. Lai saprastu, ka ikdiena ar visām ķēpām tomēr ir normāla.

    AtbildētDzēst
  4. Nu, ir jāredz. Kāpēc arī nē. Lai redzētu kopainu mākslā un saprastu, ka, tiešām, ārpus dažām lielizstādēm ir kaut kas citāds un sirsnīgāks, nekā tie lielformāta reizēm pasūtījumdarbi (nu, sūtīt jau var katrs un tajā virzienā, kurā vēlas :) ).

    AtbildētDzēst