pirmdiena, 2023. gada 18. decembris

Filma: Krokodils Dandijs Losandželosā (Крокодил Данди в Лос-Анджелесе / Crocodile Dundee in Los Angeles)

Valsts: Austrālija, ASV

Žanrs: komēdija, piedzīvojumi

Izlaišanas gads: 2001

Ilgums: 01:30:41

Kaut kā bija paslīdējusi garām informācija, ka ir iznākusi trešā filma par Krokodilu Dandiju. Abas iepriekšējās - Krokodils Dandijs un Krokodils Dandijs 2 biju redzējusi. Tāpēc nolejuplādēju šo, trešo. Redzēšanai. Varbūt, ka arī kādam ķeksītim, ka esmu tās visas redzējusi.

Nu jā, noskatījos. Pusotru stundu garu filmu kādas stundas trīs skatījos. Ar pauzēm citam darbībām. Filma laba, aktieri, kā vienmēr, līmenī. Bet - sižets, sliktīšu noķeršana, galveno varoņu apprecēšanās filmas beigās... Jā, jā. Filmu triloģijas galvenie varoņu beigās tomēr apprecas, kaut arī laika periodu starp triloģijas otro filmu Krokodils Dandijs 2 un šo pat pašā filmas sākumā norāde uz to, ka varoņi jau ilgi dzīvo kopā un pat audzina 8gadīgu dēlu.

Kaut kā pietrūka lai es filmu skatītos "no zvana līdz zvanam". Ļoti pamaz abu iepriekšējo upsā humora dzirksts un sliktīšu ķeršanas akšen. Tā līgani un mazliet didaktiski. Nē, filma nav slikta, tomēr nesapratu līdz galam, kas man pietrūka. Tomēr ir vērts noskatīties, bet labāk pirms šīs filmas skatīšanās vispirms noskatieties abas iepriekšējās. Labākai skaidrībai par to, kas ir kas un kāpēc.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru