ceturtdiena, 2018. gada 14. jūnijs

Vēl dažas pārdomas

Nu jau nedēļu esmu mājās aizgājusi no darba. Tiesa, ja nekas nemainīsies kardināli, septembra otrajā pusē mēģināšu atgriezties. Ja  mani ņems pretī. Kaut tā tie briesmīgie rudens/ziemas mēneši būs jāpārdzīvo. Vasaras laiks laikam ir tas laiks, kad mēģinu sakārtot savu privāto dzīvi un sadzīvi, ieskaitot ārstus un tamlīdzīgas būšanas. Lai ziemā paliktu tikai maršruts - mājas-darbs.
Kaut gan godīgi jāsaka, ka decembri/janvāri labprātāk pavadu mājās uz dīvāna ar laptopu klēpī un bez nu īpašas vajadzības laukā nelienu. Kaut kāds ziemas miega sindroms, kas manī gruzd jau gadiem, bet ne jau vienmēr ir bijusi iespēja šos abus mēnešus izmantot "ziemas miegam". Un tam ar Ziemassvētkiem un Jaungada svinībām ir maz sakara. Man pārsvarā jau kuro gadu tās ir tikai sarkanās dienas kalendārā, ne vairāk. Nav ne Ziemassvētku, ne Jaunāgada noskaņojuma. Jo daudz kas dzīvē palicis nesakārtots un jāpaspēj sakārtot.
 Vienīgais izņēmums laikam ir Jāņu diena, kad gribas būt ar kādu kopā un nedaudz iztrakoties no sirds un nebūt nopirtnai. Nezinu, kā man tas šogad izdosies. kompānija it kā ir, bet nav rīcūbas plāna. tas pa šīm dienām jāisdomā. Un pēc iespējas ātrāk.
Gribās arī uz kādu lomu spēli aizbraukt, Bet visi tērpi ir Stabu ielā un es tiem netieku klāt, kamēr māsa man atbraukusi no Nīderlandes kaut atvaļinājumā. Un telts ar guļammaisu arī no jauna jāpērk, jo iepriekšējie savu dzīvi ir nokalpojuši.
Ik pa brīdim apskatos statistiku un priecājos, ka mani lasa un skata ne tikai boti, bet arī dzīvi cilvēki. To var just pēc komentāriem tekstos. Un klikšķiem pie interesantākajām reklāmām.

4 komentāri:

  1. vēlreiz - te nav nekādu interesantu reklāmu, te ir kaut kāda idiotiska gūgles algoritma reklāmas. man tagad smaidoša, pupaina daiļava piedāvā kaut kādu idiotisku trenažieri. vai es spiedīšu uz tās :D

    AtbildētDzēst
  2. Ja nepatīk, nespied. Tev patrāpījies redzēt ne to interesantāko reklāmu. Un gaumes ir dažādas. Ir cilvēki, kas atrod sev interesantas un noderīgas reklāmas un spiež uz tām.

    AtbildētDzēst
  3. hehe, varbūt pārlasi uzrakstīto. Tā arī nesapratu, par Jāņiem - vai gribi nebūt nopērta vai nebūt nopietna :) Ir arī citi burti šur tur sajukuši, es tikai akcentēju smieklīgāko. :)

    AtbildētDzēst
  4. Paldies par norādēm uz kļūdām.Dienas laikā salabošu.
    Rakstu steidzoties, kad doma aizskrien priekšā deukājamajam tekstam. Un tiešām slinki pArlasu uzrakstīto. CentIšos laboties.

    AtbildētDzēst