otrdiena, 2022. gada 19. jūlijs

Valda pār pasauli

Teikt, ka nauda valda pār pasauli - sen ir dogma un nav noslēpums. Tomēr - ne jau kura katra nauda. Tā nauda, kura ir dažu ietekmīgu klanu, dzimtu rokās.

Parakājos internetā, tur var atrast daudz, ļoti daudz interesanta par šo tēmu.

Vispirms jau dažas superbagātas dzimtas, kuras balstās ne tikai uz naudu, bet arī uz sakariem ar citiem cilvēkiem. Visas pārējās bagātās ģimenes - lejupejošā eskalācijā pakāpēs, kuras mērāmas maka biezumā. No ļoti lielas naudas līdz ļoti mazai naudai.

Te iedošu linkus uz rakstiem:

1. Vietnē bazovo.ru

2. Vietnē arhub.ru 

3. Vietnē peskiadmin.ru

Es tos rakstus lasīju latviešu valodā. Mašīnas tulkojums ar vietām stipri ieklibojošu latviešu valodu. Bet informāciju nodod. 

Tā ka, ja aizdomājas - mēs, cilvēki parastie, esam eskalācijas kaut kur apakšējos plauktiņos. Jāpieņem kā dogma. 

Ja tā padomā, arī pasaules notikumus, politiku visā pasaulē, visās valstīs ir kā pelēkie kardināli bīdījuši tieši šie nedaudzie naudas supermaisi. Un par viņu darbošanās sekām jebkurā planētas nostūrī ir atbildējuši citi, pat tiesas priekšā stājušies.... 

Un sazvērestības teorijām, pat muļķīgām, ir vietiņas, nu kurām "kājas aug". Protams, tās ir zināmā mērā varbūt pārspīlētas, bet kaut kāds grauds tajās ir. Nerodas taču tukšā vietā.

Diemžēl neredzu patlaban reālu spēku, kurš spētu tam visam pretnostāties un ko izmanīt.

Es te iedevu tik četrus linkus aprakstiem par pasaules varenajiem. Ja kādam ir interese, var Māsā Gūūglē pameklēt vēl rakstus. Ir diezgan daudz.

Un - ja meitenes sapņo par princi baltā zirgā, lai sapņo par britu princi. Vai arī lai lolo cerības uz kāda ielas stūra sastapt Rotšildu, Rokfelleru vai kāda viņiem līdzīga klana atvasi....

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru