trešdiena, 2022. gada 20. jūlijs

Vēl drusku par to, kā es to visu uztveru

1. Vēl nevaru rimties domājot par cilvēku izcelšanos. Šim tematam jau pieskāros šeit un šeit. Tomēr ir iekšēja vajadzība vēl par to parunāt. Vēl par šo runāju jau kādu laiciņu iepriekš šeit. Liekas, ka šajos rakstos esmu visu pateikusi un izteikusies pietiekami par cilvēces rašanās tēmu. Tomēr laikam kāds kopsavilkums vajadzīgs.

Ir ļoti iespējams tas, ka cilvēks ir mākslīgi radīts, nevis cēlies no pērtiķa, kā to mēģina izskaidrot Darvins savā teorijā no it kā zinātniskā viedokļa. Visu tautu teiksmas, kas dažām tautām pāraugušas reliģiskajos uzskatos, šis fakts pastāv. Tukšā vietā jau šāds uzskats neradīsies, ir tam kāds racionāls pamats. Nerakstītā vēsture, kur gadu gaitā apaugusi ar papildstāstiem. Tikai jautājums - kur palika dievi, dieva dēli un meitas, eņģeļi galu galā? Varbūt savas darba uzpariktes novietoja vienuviet - Kailas kalna pazemes, kuras tās pariktes apsargāt palikuši kādi atbildīgie personāži? Un nostiprināta šīs vietas praktiskā nesasniedzamība cilvēkiem? Cik nu zināms, šis kalns ir vizuāli aprakstīts, bet nav cilvēku apgūts. Kaut kas nelaiž cilvēkus tam kalnam klāt izpētei un tam, lai cilvēki 'rakātos" šajā kalnā. Varbūt es ko esmu palaidusi garām, bet man nav informācijas par šī kalna izpēti visā pilnībā. 

Jautājumu vairāk neka atbilžu.

2. Iepriekšējā rakstā pieskāros tiem, kuri ar savu naudu un ietekmi valda pār pasauli. Viņu varenība un ietekme jau neradās tukšā vietā. Šo klanu pārstāvji rosījās un joprojām rosās, lai šī vara un ietekme viņiem būtu. Ticu, ka ar laiku Geitss, viņa ģimene, Masks, viņa ģimene sasniegs to pašu ietekmes līmeni. Kungi rosās un darbojas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru