svētdiena, 2024. gada 19. maijs

Prostitūcija, koncentrēti iz iepriekšējām tēmām

Protams, esmu šo tēmu cilājusi citu starpā savos iepriekšējos rakstos. Tagad pamēģināšu koncentrēti, jo tēma joprojām aktuāla, kaut arī nolikta varas gaiteņu tālākajā stūrītī. Nevēloties cilāt un vēloties izlikties, ka tādas nemaz nav. Un pie viena rakstu ar paavisam klusu cerību, ka tomēr "aizies" līdz tiem varas gaiteņos staigājošajiem un taps pieņemts saprātīgs lēmums.

Vispirms - prostitūcija ir ļoti, ļoti sens sociālas dabas pakalpojums pēc kura ir ļoti liels pieprasījums. Ja nebūtu pieprasījuma, nebūtu arī pakalpojuma. Visi tie moralizējošas dabas iebildumi pret šāda tipa pakalpojuma sniegšanu ir tikai un vienīgi liekulība un realitātes noliegšana.

Mani komentāri vīriešiem par šo pakalpojumu:

1. Prostitūta ir lētāka par sievu, tā izdara savu darbiņu, saņem naudiņu un aiziet līdz kaut kad nākošai reizei. Kurpretī sieva katru dienu "mirgo" acu priekšā, pieprasa naudiņas visādām savām vajadzībām gandrīz katru dieniņu.

2. Nu nestāstiet man, ka vīrieši, kuri strādā profesijās, kuras saistītas ar ilgstošu prombūtni no mājām un attiecīgi no sievas, savus burvju kociņus bantītēs sien un vispār nu nekā neizmanto prostitūtas pakalpojumus spriedzes mazināšanai.

Mani komentāri sievietēm par šo pakalpojumu:

1. Mīļās dāmas, priecājaties, ka vīrietis izmanto prostitūtas pakalpojumus tad, kad jums "galva sāp, vēders griežas un vispār būšu tētis". Jā, prostitūtai aiziet kādas naudiņas, kuras aiziet garām jūsu kabatai, bet tā nav mīļākā, kurai vīrs tērē krietni vairāk naudiņas. Un - nav draudu, ka vīrs aizbēgs pie prostitūtas ar visiem čemodāniem un naudas maku. Pie mīļākajām mēdz aizbēgt, ne pie prostitūtām.

2. Nu neskaudiet ar saviem negatīvajiem izteikumiem šīm sievietēm. Kaut vai tāpēc, ka viņas māk jūsu vīrietim iedot to, ko pašas jūs slinkojat iedot. Gultā noteikti. No gultā foršām sievietēm vīrietis neskrien pie citām - ne prostitūtām, ne mīļākajām.

Manas domas vispārībai

Nu jālegalizē un jāpārtrauc uztraukties. Un kaut kādi kritēriji no cikla par veselības pārbaudēm diezgan bieži, aizsardzība pret pakalpojuma saņēmējiem, kuri uzvedas agresīvi un rada meitenēm miesas bojājumus pasmagā apmērā. Nu, vispār tas jau ir sakārtojams lielums.

Jūsu domas?

1 komentārs:

  1. Te vēl gribētu piemetināt, ka par vienu un to pašu darbību prostitūtai, sievai, mīļākajai, pirmslaulības sakaru meitenei - nu mīļie vīrieši, jūs maksājat visām. Tik cenas un maksas veidi ir dažādi.

    AtbildētDzēst