otrdiena, 2021. gada 21. septembris

Seriāls "Mana lieliskā aukle" (Моя прекрасная няня)

Novilku rutrekerī noskatīties šo šī gadsimta sākumā veidoto Krievijas seriālu. Reiz, gadus iepriekš, biju to skatījusies televīzijā, tagad radās vēlēšanās to noskatīties vēlreiz. Visai neviennozīmīgi vērtēju seriālus, bet šis ir viens no tiem, kurus gribas skatīties no sirds.

Seriāls - situāciju komēdija, katra sērija - kāds notikums. Tādēļ pārstāstīt sižetu koncentrēti nav iespējams. Nāktos pārstāstīt katru sēriju atsevišķi 7 sezonu garumā. Pie kam katrā sezonā apmēram 20 sērijas. Pie viena seriālā, vismaz nepamanīju, nav mājienu par politiskajām tēmām. Tik ikdiena un tās ikdienišķie notikumi nepiespiestā gaisotnē.

Seriāla pamattēma - attiecības ģimenē. Tēvs, trīs bērni, tēva biznesa partnere, mājzinis un auklē. Katrā sērijā vēl "parādās" kādi papildtēli. Ja pēc sižeta prasās. Man patīk seriālā nodarbināto aktieru, tai skaitā bērnu, profesionalitāte, vieglums, ar kādu dziļi individuāli veidojas tēli. Jāpiezīmē, ka šis seriāls, cik nu nopratu pēc publikācijām masu medijos, ir pēdējais lieliskās krievu aktrises Ļubovas Poļiščukas darbs. Seriāls nebija beidzis savu uzņemšanas gaitu, bet aktrise jau devās uz mākoņa maliņu.... 

Seriāls krievu valodā (tomēr Krievijā uzņemts ar krievu aktieriem, vispirms jau Krievijā rādāms). Man patīk, iesaku citiem. Ja ir vēlme kaut uz pusstundu (seriālā sērijas apmēram tik ilgi garas) aizmirst ikdienas steigu, novelciet, paskatieties. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru