pirmdiena, 2021. gada 20. septembris

Jautājumi neizpratnes dēļ

Tiešām, neizpratne. Un arī nedaudz interese.

1. Par jaunmodīgo "profesiju" influenceri domājot. Tik vien aptuveni zinu, ka šīs "profesijas" pārstāvji pārsvarā "ganās" Instagram'ā, TikTok'ā, reizēm ko pauž paša izveidotajā blogā. Nu, Instagram nelietoju, pat nezinu, vai vajag nu ļoti. TikTok "iebrēcienus" redzu par cik par tik - tik daudz, cik nu ar turienes ierakstiem dalās feisbukā. Un daļa no tā, ko redzu - botoksa un plastikas pilnas būtnes (vīrieši nu noteikti nav, par sievietēm - grūti nosaukt....). Citus blogus - ārpus savējā - palasu ne pārāk skaitliskā daudzumā. Ja "uzķeru" interesējošu tēmu.

Internetā klīst informācija, ka šiem influenceriem ir krietni daudz sekotāju un arī naudiņa pasmuka "ienākas". Tad kā tas sanāk, ka ir ļoti daudz sekotāju un arī tā naudiņa "ienākas"? Kā viņi to dabū gatavu un kur pamatojums šādi pelnīt? Man, vismaz, darbošanās še ir iespēja paust viedokli ar cerību saņemt kādu pretviedokli. Bez īpaša varianta pelnīt ar to naudiņu. Ir gandarījums, ka vispār lasa.

2. Vēl drusku par tām botoksa/plastikas būtnēm. Tiešām interese, ko tās būtnes cer panākt kropļojot sevi. Neesmu satikusi cilvēkus, kuriem šādas būtnes patiktu. Drīzāk gatavi no tādām pabēgt tālu un dikti. Noķert super puper bagātu onku un noprecēt? Bet tie jau prec, pareizāk, nopērk lelli izkārtnei. Ja vispār apprec. Un uz mantojumu no šādā paskatā noķerta vīra var ne pārāk cerēt. Kungi parasti jau ir tādā vecumā, kurā ir jau pieauguši bērni, pat mazbērni. Tos tad "apgādā" pirmkārt, ienākumu avotus, citus īpašumus arī tomēr vairumā gadījumu noraksta vadoties pēc lietišķuma pakāpes. Ar botoksu/plastiku pārlādētas būtnes kurām kājas aug no ausīm var cerēt tik uz uzšķaudienu labākajā gadījumā.

Pie viena - pēc plastikas, botoksa injekcijām šie ķermeņi sāk izskatīties kā no konvejera nākuši sērijveida ražojumi. Visi principā pēc viena ģīmja un līdzības. Un ne tai labākajā sērijveida ražojumā. Ar smadzeņu un prasmju minimumu, toties pilnu kabatu ambīciju.

Un vel viens aspekts. Veidojot attiecības ar kādu no dvīņiem ir garantija, ka var rasties visai amizantas "situāciju komēdijas". Nu, sajaukt Anniņu ar Ieviņu, sarunāti pajokot draugu, paziņu lokā. Nu, var atrast iespējas. Protams, saprāta robežās, nevienu neaizvainojot. Lai visiem galarezultātā būtu jautri un amizanti.

Bet sakiet, kāds tur jautrums un amizantums, ja pa priekšu defilē no konveijera nākuši ķermeņi, kuri pārņemti tik ar savu "nozīmūgumu" un kājām iz ausīm. Un reizēm arī 100 gadus nenogrieztiem nagiem?

2 komentāri: