trešdiena, 2018. gada 22. augusts

Patīk/Nepatīk/dublis pieci

1. Patīk, ka piegriežot skābekli anonīmai komentēšanai, apmeklējumu skaits nemazinās. Nepatīk tas, ka dažu kaitinošu elementu dēļ piegriezts skābeklis visiem anonīmajiem, jo ne jau visi bija izaicinoši kaitinoši un piekasīgi pat sētas stabam. Nenoliedzu, ka daži aizrādījumi bija vietā, bet kopš ieslēdzu spelčekeru drukas kļūdas ir krietni vien mazinājušās, jo tiek pamanītas uzreiz un likvidētas saknē. Stila kļūdas? Ceru, taps piedots, jo kopumā taču teksts ir saprotams arī bez augstā stila.
2. Patīk mierīgais klusums blogā, jo zinu, ka googles konta lietotāji izteiks savu viedokli tikai tad, kad tas viņiem liksies ļoti svarīgi un nebūs nemitīgo ķīviņu no cikla par alus bundžām, kuras manā galā nav izdzertas, bet komentētājs pats laikam ielietojis. Nepatīk, ka anonīmie sākuši apsēst manu e-pastu ar jautājumiem, kāpēc ticis piegriezts skābeklis un es tagad iztikšot vispār bez komentāriem. Nu, labāk iztikt bez komentāra, nekā nepārtraukti atkauties no kāda/kādu piekasīšanos vienalga kam, ko rakstu meklējot visas iespējamās un neiespējamās gramatiskās un stila kļūdas. Un tad pats teksts aiziet kaut kur otrā plānā.
3. Man lapas aizmugures pusē, kurā rakstu savus tekstus, joprojām karājas brīdinājums, ka google ir novērsusi aizdomīgus mēģinājumus pierakstīties ar paroli manam kontam. Nezinu, cik ilgi tas tur vēl karāsies. Varbūt tad, kad kāds beigs šņakarēties pa manu kontu meklējot iespēju pierakstīties. Nu neesmu es nekāda ūber slavenība vai kas tamlīdzīgs, lai būtu vērts te ielīst un kaut ko uzlauzt.

5 komentāri:

  1. Nu ligzdiņ, kā tad tu tā norubīji anonīmos komentiņus ;( ŠŅUK! Vajadzēja veltīt extra 3min, lai uztaisītu gūgles kontiņu :( P.S. To savu krievu valodas tulkošanas haltūru ar tādām pašām lažām dari?

    AtbildētDzēst
  2. tulkojot es nedrīkstu paust savu viedokli un tur viss ir savādāk.

    AtbildētDzēst
  3. Jautājums bija cits - nevis par viedokli, bet par lažām un kļūdām vārdos/teikumos. Tiešām kāds arī kādreiz ir samaksājis par tik nekvalitatīvu tekstu, ja viņi ir līdzīgi šeit pukstētajam?

    AtbildētDzēst
  4. viņi nav līdzīgi še piedāvātajiem, reklamācija bijusi tikai vienu reizi, kopumā man jau ir izveidojies klientu loks, ar kuriem strādāju. šeit reizēm gribas pateikt no sevis tik daudz, ka domas aiskrien pa priekšu rakstīšanas spējām un sanāk visādi. Jāsaka paldies tam, kurš ieteica spelčekeru, drukas kļūdas vismaz ir krietni samazinājušās, vēl reizēm stils pieklibo. bet ar to arī tiksim galā palēnām un bez steigas.

    AtbildētDzēst
  5. patiess prieks, ka tie anonīmie riebekļi te vairs netiks.

    (nu labi, tagad Tu vismaz redzēsi, ka tie ir vairāki un dažādi. lai gan neticu, ka arī iepriekš to kaut kā nevarēja redzēt)

    AtbildētDzēst