ceturtdiena, 2021. gada 11. februāris

Pārmaiņas gaidot visādos jautājumos

  1.  Gribas ātrāk pārvakties uz Pierīgu. Tas ceļa gabals no Ludzas līdz Rīgai ir pasācis apgrūtināt. Līgums te arī uz beigām iet. meklēju dzīvokļus Ogrē, Salaspilī, visār pierīgā. Puika pagaidam ir pret meklēšanos, jo klimats aiz loga tiešām ziemīgs un minusīgs. Negribot draugus un paziņas, kas atbrauktu palīgā pie kraavāšanās, nosaldēt un tad vēl atbildēt par saaukstšanos. Mani draugi ir izturīgāki, bet to jau pagaidām neņem vērā.
  2. Kaitina tas, ka koronas vīrusa dēļ un tā raditas karantīnas sakarībā aizbraucot uz Rīgu ko kārtot  brīvajā laikā, transportu gaidot, nevar ne uz muzeju aiziet, ne kafejnīcā pasēdēt. kaut kāda variācija par komandantstundu uz visu diennakti. Vai tiešām nv skaidrs, ka izdzīvos par spīti visām vakcīnām tie, kam stipra un stabila imūnsistēma? kam vajadzīga sī karantīna, kura aptur visus sadzīves un ekonomikas procesus? Tā velkas jau otro sezonu un jūtamu uzlabojumu nav. vai ir vērts? Šobrīd, manuprāt, ir dausz svarigāk sabalansēt cilveku apdzīvotās teritorijas un dzīvnieku apdzīvotās teritorijas tā, lai abas diasporas viena otrai netraucetu.
  3. Es ceru, ka marta vidū karantīnas lielums jau būs noņemts, varēs kur pilsētā pasēdēt ar draugiem no biedrības un izrunāt aktuālās problēmas. Tās tiešām ir sakrājušās daudz un no tām ir atkarīga biedrības turpmākā darbošanās, pastāvēšana vispār.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru