ceturtdiena, 2021. gada 4. februāris

Risinātājs (Rešala)

 Jau mūslaiku Krievijas TV raidījums. Parasti skatāms kanālā Pipars (Perec). Reizēm parādās arī citos Krievijas TV kanālos. Raidījums ir par to, kā viens cilvēks kopā ar savu komandu palīdz cilvēkiem atrisināt dažādas problēmas bez policijas iejaukšanās.

Raidījums ir interesants ar to, ka katrs sizets, notikums ir pamācība cilvēkiem kā rīkoties un ko darit, lai neiekļūtu negodīgu mahinatoru tīklos. 

Tik tālu par notikumiem raidījumā.

Tomēr daudz kas liek domāt par to, ka šis raidījunms ir ir pasūtījuma raidījums un daļa notikumu ir sacerēti. pamēgināšu uzskaitīt.

  1. Galvenais varonis nestrādā viens, viņam ir vesela komanda palīgu.
  2. Komandas rīcībā ir daudz TV un video tehnikas, kuru vidusmēra cilvēks krātu gadiem, jo katrai lietai ir sava cena.
  3. Kas apmaksā raidījuma darboņus un ir sagādājis viņiem darbam vajadzigo tehniku? Noteikti ne jau krāpnieku rokās nokļuvušie cilvēki. parasti tie jau nav miljonāri un katra naudas vienība tiek rūpīgi izvērtēta pirms tērēšanas.
Ticu tam, ka raidījums ir sadarbība starp TV un policiju. Ticu, ka daudzi raidījuma sižeti nonāk policijas rokās ka pierādijums un policija izvērtē, ko ar to darīt. Ticu, ka sižetos noķertie mahinatori pēc tiek novēroti ar policijas lupu un recidīva gadijumā policisti vainīgajam nu jau ar likuma spēku ieskadro to, ko nespēja TV raidījums.
Tomēr iesaku raidījumu skatīties. Var daudz ko pamācīties. Likumi dažādās valstīs ir dažādi, bet katrā valstī atradīsies mahinatori, kas centīsies iegūt kādu labumu uz lētticigu pilsoņu rēķina. Raidījums liek aizdomāties tieši par to. Nebūsim lētticīgi un taupīsim savus nervus un visu pārējo. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru