pirmdiena, 2018. gada 29. janvāris

Nu netieku vaļā no tās kafijas no rītiem

1. Nebiju cerējusi, bet tomēr ir interese par grāmatām, kuru sarakstus esmu še ievietojusi. Šeit, šeit un šeit var iepazīties ar to, kas vēl palicis neaizrunāts un neatdots tālāk. Tā ka dodiet ziņu, ja kādam vēl ir interese par piedāvājumu.
2. Tāpat - dodiet ziņu, ja kādam uznāk luste parevidēt manu trauku skapi. Bildes ar traukiem nelikšu, to ir padaudz un laikam jau interesantāk ir pašam parevidēties un piemeklēt sev ko derīgu. Meklēšanas process, tā teikt. Pie viena - vēl ir paliels katls un paliela panna. Ja nu kādam vajag.
3. Atgriežoties pirmssākumos ar adījumiem un sveču taisīšanu laikam atsākšu nodarboties tad, kad šis pārkārtošanās laiks būs beidzies un es nūšu kur stabili pie vietas, nevis mētāšos no kakta uz kaktu ar nepieciešamo drēbju minimumu rokā. Jo pagaidām mītējos pie paziņām, gaidu rindu pansionātā. Vispār - gaidu un ceru, ka atradīšu stabilu vietu, kur apmesties un palikt.
4. Varu piedāvāt arī šo to no galdautiem un galda sedziņām. Tiesa, visi ir lielākā vai mazākā mērā lietoti, bet var izmantot arī savādāk. Ja nu cilvēks aizraujas ar rokdarbiem un no auduma ganala grib izveidot ko citu lietderīgu.
5. Pagaidām iztabā vienā pusē krāmēju tās lietas, no kurām īsti vēl nezinu, vai gribu tikt vaļā, revīzijai atstājot pārējo. Kad pirmā tūre būs novesta līdz kaut kam pārskatāmam, gan jau ka atradīsies vēl kaut kas, no kā būtu jātiek vaļā un jāpiedāvā citiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru