svētdiena, 2018. gada 14. janvāris

Nedēļas pēdējās dienas rīts

Par to, ka man šīs nedēļas iesākums patīk, rakstīju jau nedaudz agrāk. Tikai ceturtdien. Tomēr nedēļas beidzamās dienas rīts iesācies kaut kā ne tā. Ne cepts, ne vārīts. Zinu, ka man pa dienu būs tikšanās. Bet tā ir tikai viena tikšanās. Vai izdosies saorganizēt vēl kādas? Nezinu, ne jau viss no manis atkarīgs.
Centīšos jau sazvanīties, ko sarunāt. Ir dažas lietiņas atdodamas. Ir daži jautājumi jānoskaidro. 
Kārtoju un izdalu ne tikai grāmatas bet arī traukus. Šī tēma varētu būt tuva studentiem, kas pa kojām mītējas. Tātad, ir:
1. zupas terīne,
2. katls, panna, zupas kausi
3. visādi citādi trauki - šķīvji, krīzītes, galda piederumi
4. kūkas cepamā forma sirds veidā.
Var pieteikties, gan sarunāsim kaut ko. Varu atdot pa 50 centiem gabalā neatkarīgi no priekšmeta lieluma.
Un - protams, ir galdauti, tiesa, lietoti. Var izmantot lupatās vai kā citādi izmantot. Un divi segas pārvalki (konverti). Tos atdodu par velti, ka tik kāds paņem.
Man to visu nevajadzēs, gribas tikt vaļā. Ja uz grāmatām nepiesakās, varbūt uz kaut ko no še uzskaitītā pieteiksies kāds, kam vajag? Protams, naivi cerēt, bet ceru.
Citādi - svētdienas rīts kā svētdienas rīts. negribas īdēt un vaidēt. Nezinu, ar ko diena beigsies. 
Dažs varbūt pasmīnēs, ka izdalu mantas kā uz izceļošanu, bet ja kaut kur nepārskatāmā laikā spīd pansionāts, ir jādomā par iedzīves optimizāciju, jo visu jau uz pansionātu līdzi nepaņems. Tātad jātiem no visa liekā vaļā. Daudz ko jau esmu izdalījusi, bet vēl palicis dalāmais. Zinu, ko ņemšu līdzi, bet tas ir nedaudz no mīļlietiņām un apģērba. Tā ka, mīļie lasītāji, tomēr piesakieties un kaut ko un paņemiet kaut ko. Ārā mest ir par labu. ārā metamos jau pa lielo esmu izmetusi, kaut arī kāds zīkums reizēm uzrodas kārtošanas proesā.
Šodien sazināšos ar māsu un tad zināšu, kad esmu vietā, kur viss tas stāv un varu savākt visu apsūtīto.
Grāmatu sarakstos minētās grāmatas (izņemot abus krājumus, kas trešajā grāmatu pieminēšanā) stāv pie manis, kur patlaban mītējos.
Tauta, padomājiet. Jo šī savā ziņā ir mantu izpārdošana. :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru