piektdiena, 2022. gada 26. augusts

Diennakts bārs-kafejnīca Vecmīlgrāvja pievārtē

Kārtējo reizi  dēls aizveda. Pēc mana ieteikuma.

Vietiņa atrodas tiešām Vecmīlgrāvja pievārtē, starp minikvartāliņu Ķīšezera krastā un dzelzceļa līniju, kura "ved" Vecāķu virzienā. Ēdienu izvēle - divu veidu šašliki (cūkgaļas un vistas) ar piedevām, kebabs ar piedevām, zupas un laikam kas no salātiem. Neatceros smalki ēdienkarti. Cenas mērenas, pieņemamas šiem laikiem. Toties porcijas tādas, ka ar neapbruņojamu aci redzams, par ko esi samaksājis. (Nav jau Vecrīga, kur jebkurā ēstuvē par milzu naudu drīkst šķīvī meklēt to, par ko esi samaksājis). Zemāk būs attiecīga bilde.

Gatavo garšīgi, gaļa tik nu mīksta, ka pat ar ierobežotu zobu daudzumu mutē ir iespējams sakožļāt. Un, ja ir pagrūti ar porciju tikt galā uz sitiena, ir iespēja atlikumu paņemt līdzi uz mājām.

Nokļūšana no centra - 11.autobuss līdz pieturai Āliņģu iela. Izkāpjot no autobusa tikai īpaši apdāvināts nepamanīs tuvumā esošo bāru-kafejnīcu.

8 komentāri:

  1. Kā nosauukums lai var auto navigatorā sameklēt?

    AtbildētDzēst
  2. Nosaukumu īsti neatceros, bet ja navigatorā ieliksi Āliņgu iela, garām neaizbrauksi. Katram gadījumam sameklēju https://saraksti.rigassatiksme.lv/index.html#bus/11/a-b/0123/map
    Tā ir karte autobusa maršrutam. Ceru, ka kaut kā noderēs?

    AtbildētDzēst
  3. Varētu būt, ja atrodas tai punktā praktiski pretim 11.autobusa pieturai Āliņģu iela, praktiski ielas sākumā. Kaut kā pagaidām nesanāk kustības maršrutā līdz turienei aiziet saprecizēt to nosaukumu. Bet ceru, tas nemaina būtību par kafejnīcu?

    AtbildētDzēst
  4. Joks jau ir ka tajā rajonā vēl ir Angel's share. Nu ok, ja sanāks braukt uz to pusi tad redzēs

    AtbildētDzēst
  5. To Angel's share nāksies kādā no nākošajām reizēm atrast un ieprovēt. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mobīlajā izskatījās tuvu. Īstenībā ir gabalu uz priekšu pa auto maršrutu uz Sužu pusi.

      Dzēst
    2. No centra apmēram 40 minūtes, kuras var iebremzēt Sarkandaugavas dzelzceļa pārbrauktuve un būvdarbi uz Viestura prospekta

      Dzēst