svētdiena, 2023. gada 18. jūnijs

Taisnīgums elementārais

Šoreiz par mūsu attieksmi pret LGBT. Nē, es neslavinu vai jel kā atbalstu. Esmu neitrāla no cikla "Katrs SAVĀ guļamistabā "izšuj krustdūrienus" tā, kā pašam ērtāk un patīkamāk". Un nerunāju par "virinātājiem", izvarotājiem vai mazu bērnu pavedinātājiem. Un vēršos pie tiem, kuri savos izkliedzienos ir par "tradicionālām" vērtībām.

Sākšu ar to, ka LGBT personu kopskaits uz pasaules iedzīvotāju kopskaitu kopumā ir neliels daudzums. Meklēju internetā kādu aptuvenu procentuālo sadalījumu, bet neatradu. Var jau būt, ka slikti meklēju. Ja kādam ir pieejama šāda informācija, padalieties lūdzu.

Pa punktiem tas, ko gribu pateikt:

  1. LGBT  neskraida pa jūsu guļamistabām "dzīvi mācīt", viņi ko klidzinās savā nodabā, savas guļamistabas pasaulītēs. Un publiskā sfērā ir inženieri, grāmatveži, zemnieki. Vispār viss kas cits, tikai ne "guļamistabas sportists". Labi, šī kopiena reizi gadā iziet savos gājienos, bet tas ir REIZI GADĀ.
  2. Visas nebūšanas pasaulē - slepkavības, izvarošanas, karus utt., utml. - "sastrādājuši tieši "tradicionāļi". Arī karu Ukrainā, starp citu, uzsāka tieši "tradicionāļi". Un karš tur velkas ne jau dažas, LGBT gājiena laikam līdzvērtīgas laika ziņā, stundas.

Un tad nu jautājums "tradicionāļiem":

Jūs esat par tiesībām ložņāt pa svešām privātām telpām - guļamistabām? Jūs esat par nejaucībām visādām? Jūs esat par karu Ukrainā? Ja jau par "tradicionālām" vērtībām, tad jau laikam arī par šo. Par cik, uzsveru, ne jau LGBT kopiena, netradicionāļi, "taisnās rindās" visādas negācijas izraisa. Un vēl mazāk karus, un vēl mazāk Ukrainas notikumus.

Kaut kā tā. Un mētājiet spilvenus cik uziet. Liekulības fakts no tā nekādi nepazudīs.

2 komentāri:

  1. lai paliek guljamistabaa. nevajag stiept pa ielaam.

    AtbildētDzēst
  2. Puritānisms. To pašu var teikt par t.s. normālās orientācijas pārīšiem, kuri gaišā dienas laikā parkos uz soliņiem bučojas vai vārtrūmēs "vafeles cep".

    AtbildētDzēst