ceturtdiena, 2017. gada 20. jūlijs

Brīnumsieviete

Kad relatīvi nesen ar draugiem pasēdējām Trijos vīros laivā, sarunās nedaudz tika paspoilerēta jauniznākusī filma Brīnusieviete. Atsauksmes bija neitrālas.
Nesen novilku šo filmu torentos, lai tad nu beidzot noskatītos filmu, par kuru tika runāts bez īsti noliedzošas noskaņas. Un vīlos jau pirmajos filmas metros.
Tā arī līdz galam nenoskatījos šo filmu. Nu pārāk vienkāršots viss likās. Un kaut kas nedabīgs šajā vienkāršotībā. Uz mistiskas salas, kuras pat kartē īsti nav, un kuru var atrast tikai īpašos klimatiskos apstākļus, pirmā pasaules kara dalībniekiem sanāk cīkstiņš ar tur mītošajām amazonēm. Protams izdzīvo tikai viens no šiem karavīriem un kopā ar jaunu amazoni, par kuru pārējās izsakās, ka viņa nav amazone, dodas laivā, miglā uz pirmā pasaules kara norises vietu. Šeit es arī pārtraucu filmu skatīties.
Nu nenoticējus ituācijai un personāžiem. No redzētā vien man radās iespaids, ka kungiem nebija vērts maksāt par biļeti kinoteātrī un skatīties to visu līdz galam. Torenti sanāk lētāk un novilkto filmu var izmest no saviem novilkto filmu krājumiem. Tiesa, es gan pagaidām filmu atstāju novilktu. Varbūt kādreiz sasparošos noskatīties līdz galam. Bet varbūt arī ne. Gribētos uzzināt vēl citu cilvēku domas par šo filmu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru