ceturtdiena, 2017. gada 6. jūlijs

SIA Latvijas Fakti

Sia Latvijas Fakti ir vēl viens no kantoriem, kas nodarbojas ar iedzīvotāju aptaujāšanu par dažādām tēmām. Maksā par aizpildītām anketām. Anketas izcenojums ir atkarīgs no anketas sarežģītības pakāpes. Juridiskā adrese - Bruņinieku iela 8a, Rīgā.
Padarbošos šajā SIA, gan jau kāda naudiņa ienāksies. 
Tas nenozīmē, ka pametīšu sadarbību ar SIA Aptauju Centrs. Abos aptauju SIA aptaujas projektiņi ir viens, divi mēnesī. Kopsummā liela nauda nesanāk, bet tomēr kaut kāda naudiņa pie pensijas klāt pienāk. Galvenais - ja sakrīt reize, nesajaukt, kuram kantorim kuras anketas. 
Varu vien salīdzināt abu kantoru darbības stilu. 
Ar SIA Aptauju Centrs ir noslēgts ilglaicīgas sadarbības līgums, ar SIA Latvijas Fakti līgums tiek slēgts ar katru aptaujas projektu atsevišķi. Abi SIA maksā nodokļus par intervētājiem. Nenotiek nekāda šmugulēšanās. Ja nu vienīgi pats intervētājs ko izdomā nošmugulēt.
Pagaidām nezinu, kā izvērtīsies aptauja ar šo SIA, jo ar Aptauju Centru pagaidām rādās laba sadarbība.
Vienīgais, kas mani atbaida nedaudz no Latvijas Faktiem ir tas, ka tie pa lielo staipa līdzi planšetniekus (kas nav portatīvie datori) un caur tiem veic aptaujas. Neērti. Pēc pārbaudes laika prasīšos, lai man ļauj ar papīriskajām versijām ņemties. Tas tomēr atvieglo situāciju.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru