piektdiena, 2017. gada 7. jūlijs

Maza paņaudēšana

1. Tikko papētīju māsu Gūgli un konstatēju, ka Alus svētkus Rīgā esmu nokavējusi par veselu mēnesi. Tā ir, ka nedzīvo īsti centrā un daudz ko epamani. Ne jau viemēr ienāk prātā apruāties ar māsu Gūgli. Pankūkaii žēl. Nāksies gaidīt līdz ākamajam gadam. Tad gan pacentīšos nenokavēt.
2. Pirmais rīts nedēļas laikā, kad elecu kurpēs un kaut kur neskrienu.Mierrīgi izmazgāju galvu un lēnām žūstu. Citās reizēs ākas vai nu ar pusslapju galvu lekt laukā vai aizņemties no saimieces fēnu. Bet ir patīkami tā, nekur neskriet. Tik filmas skatīties kompī ie apicies. Tas der gariem ziemas vakariem un nu ļoti lietainām dienām. gan jau šī negribēšana pāries un atkal atsākšu tās skatīties.
3. Ir patīkami, ka še klīstošās reklāmas ir kļuvušas baudāmākas un arvien vairāk tās ir latviešu valodā, tātad saprotamākas.
4. LFFB mājas lapa jau gandrīz mēnesi kā ir aizvērusies ciet uz globālu kapitālo remontu. Nu dikti jau ceram, ka tas remonts eievilksies pārāk ilgi un tā lapa būs atkal vaļā. Tajā vietojamā iformācija krājas katastrofālā ātrumā.
5. Vai es tik garlaicīgi rakstu, ka praktiski nevieam erodas vēlme diskusijai vai viekārši komentāram?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru