pirmdiena, 2017. gada 17. jūlijs

Dažādas driskas un druskas

1. Cik ļoti viena tantuka iekšējais negatīvisms var saojāt ne tikai atlikušo dienu, sajutu šorīt, kad vēl pa galvu maisījās tantuka teiktais. Bet labāk visu pēc kārtas. Vienos dienā aizgāju pie tantuka, ar kuru bija sarunāts, ka es viņu intervēšu divos. Bet tā bija pēdējā intervija šajā porcijā, pie viena svētdiena un jauks laiks. Griējās ātrāk piebeigt tās intervijas un izbaudīt atlikušo dienu, varbūt pat kādu satikt. 
Atvainojos tantukam par ātro atnākšanu, motivēju - pēdējā intervija. Viss intervijas laiks norisinājās savstarpējā pieklājīgā  gaisotnē. Iekļāvāmies 50 minūtēs (ir bijušas intervijas ar tantukiem pusotras stundas garumā, kaut arī raitā rakstā interviju var aizpildīt 20 minūtēs).
Garīgo sabojāja tantuka atbilde un tās izskaidrojums uz anketas pēdējo jautājumu. Tā bija pateikšanās par intervijai veltīto laiku un jautājums vai vēlētos, lai intervētājs pie gadījuma drīkstētu viņu vēlreiz nointervēt. Atbilde bija Nē, nākošo reizi sūtiet kādu citu. Tā arī nesapratu, ar ko tantuku aizskāru. Iepriekšējie 25 intervējamie šādas piezīmes neizteica.
2. Pēdējās trīs dienas nu jau par rituālu kļuvis piecos, pussešos no rīta pamosties, parosīties, ieiet vēlreiz stundiņu pagulēt. Pēc tam līdz kādiem 12iem parosīties un atkal ielīst pagulēt uz stundiņu, pusotru. Tad atkal parosīties un jau piecos padoties miega lācim līdz nākošajam rītam. Nesaprotu, kas notiek. Saslimusi neesmu, nogurusi arī ne, rosīa pat patīk un aizrauj, vienīgi filmiņas un analītiskie raidūjumi, kurus skatos datorā, pa visu garo ziemu piegriezušies un labi, ka ir daudzas citas lietas, kurās rosīties. Laikam veca palieku, kaut arī tie gadi ir tikai drusku virs pusgadsimta. Tas taču nav daudz. Esmu sastapusi onkas un tantukus pie 90, kas vēl ļoti aktivizējas savu iespēju un vecuma roežās ar tādu enerģiju un dzīvesprieku, ka taisni vai labvēlīga skaudība metas.
3. Ir prieks, ka mani lasa. Un ļoti ceru, ka Anonīmajam lasītājam neapniks mani lasīt un reizēm aizrādīt uz manām drukas kļūdām. Esmu viņam pateicīga, jo reizēm tik ļoti steidzos izteikt savu domu, ka par pareizrakstību un pazaudētiem burtiem piemirstu. Ņemu vērā viņa aizrādījumus un kļūdas izlaboju.
4, Reizēm noerrojos, ka dažiem maniem rakstiem ir tikai 9 lasījumi. Un tomēr jāpriecājas, ka šos rakstus ir izlasījuši vismaz 9 cilvēki. Citiem rakstiem ir padsmit, vairāki desmiti pat daži simti lasījumu. Tātas raksti ar mazu lasījumu skaitu nav ijuši pārāk veiksmīgi. Lai, ka tos tomēr ir lasījuši un neviens mans raksts nav palicis ez lasītāja.
P.S. pie visa - nu papētiet tās reklāmas. Daža laa ir interesanta un vērā ņemama un piedāvā ko noderīgu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru