otrdiena, 2018. gada 17. jūlijs

Maza rīta vingrošana pirkstiem

1. Šogad vasara beidzot ir iestājusies un kolosālāka, nekā pērnā vasara. Pērnā vasara man joprojām nepatīk daudzu aspektu dēļ. Kaut vai tādēļ, ka nebija silta. Bet bija arī citas problēmas, kas neļāva tā pa īstam izbaudīt vasaru, Tie, kas mani lasa pietiekami regulāri, to noteikti pamanīja un izteica savu viedokli.
2. Vecais teiciens "kā velnu piemin, tā viņš klāt" zināmā mērā nostrādāja. Tiesa, plānots tas nebija. Kā vakar ieminējos, ka nu jau rakstu bez drukas kļūdām - uzreiz bija atsauksmes un norādes uz to, ka drukas kļūdas tomēr ir un pastāv. Tad nu uzreiz gribu izlūgties piedošanu, jo tās rodas ne jau aliņu iespaidā, bet gan tādēļ, ka doma aizsteidzas pa priekšu rakstītajam vārdam un pie viena ne vienmēr rūpīgi pārlasu uzrakstīto. Vienīgais, ceru, ka tās nu tagad ir mazāk, nekā pērn ap šo laiku. Un pie viena - savā laikā, kad strādāju par lietvedi, sistēmā pastāvēja nerakstīta norma - arī labai sekretārei ir pieļaujamas 2vas drukas kļūdas uz A4 lapu. Ja gadās vairāk - meklējiet citu lietvedi.
3. Šodien jāaizklīst līdz Doma laukumam tos Berlīnes lāčus apskatīt. Bildētājkomanda jau sarunāta. Līdz ar to bildes būs drusku vēlāk. Varbūt pašā vakarā. Man pēc šī pasākuma vēl dažas instances jāapmeklē. LFFB lietās.
Zinu jau, ka tie lāči ar kaut ko atgādina Ventspils govis, bet vienalga gribas redzēt. Šie lāči Rīgā būs līdz 22.augustan, bet var aizmirsties un kompāniju sadabūt arī kaut kā. Pie viena zinu, ka augustā būs vēl kaudze citu pasākumu, kurus gribēsies redzēt un uz tiem jau sarunāta kompānija.
4. Savā ziņā ir patīkami, ka man izveidojies patstāvīgs lasītāju loks. Pat pamazām sāku orientēties anonīmajos komentētājos. Nu, vismaz pēc rakstīšanas stila saprast un iedalīt kauč kādos rāmjos. Tomēr paliek spēkā lūgums - pārstājiet būt anonīmi lūdzu. Cienu cilvēkus, kuri nebaidās parakstīties zem sava rakstītā, lai vai kā pamatteksta autoram koments patiktu vai nepatiktu. Drosme savā ziņā.

6 komentāri:

  1. tu izklausies peec tipiska delfu komenteetaaja - raudi, ka visi komentee anoniimi, bet tai pat laikaa sleegt nost vinus negribi. sanemies un pienem leemumu dzivee beidzot - vai nu sledz nost anonimos vai beidz raudaat par to!

    AtbildētDzēst
  2. var jau būt, ka tev taisnība. bet tu pats tikko komentēji anonīmi. kur loģika?

    AtbildētDzēst
  3. tur jau ir taa logika - neviens negrib komentēt ne-anonimi. es simts gadus nerakstisu neko, ja noblokesi pieeju. nav man vajadzigs atklat tev neko, un ja tev tas nepatik - blokee anonimos vai raksti zem atslegas.

    AtbildētDzēst
  4. Nu, katra brīva izvēle Par to blokādi piedomāšu Kad anonīmais gals piegriezīsies pavisam, tad redzēs....

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. bet cita gala jau tev nav

      Dzēst
    2. es vispār nesaprotu šo apsēstību ar kaut kādu neanonimitāti TĪMEKLĪ. un kur garantija, ka Tu neesi Andris Priedulāns, NEVIS gustavsone? es ierakstīšu kā Juris Dzenis - baigi labāk paliks, kāda atšķirība

      Dzēst