trešdiena, 2023. gada 12. aprīlis

Var jau būt, ka...?

Var jau būt, ka par daudz cepjos un iespringstu. Var jau būt, ka vēlos ko par daudz. Šis ir tas gadījums, kad varbūt no malas redzams. Katrā gadījumā es, kā vienmēr, esmu gatava arī sastapt citu viedokli.

Ar anonimitāti komentāros pēc apmēram gadu ilgām peripetijām laikam tomēr būšu tikusi galā (ceru....). Šorīt, praktiski tikko, atkal "ravēju" viskautko reklamējošus komentārus ar grūti saprotamu tekstu un piedāvājumu. Pie viena pārlasīju arī daļu citu komentāru. Nē, ne jau "ravējamos", bet tā saucamos normālos. Un ieslēdzās neziņas "lampiņa". Mans "kvieciens" pret anonimitāti ievērots, bet paša komentāra saturs - nopūta vienā, divās frāzēs. Nopūta, kuras autora pilnīgākai sapratnei prasītos vēl - nu, kaut ko vairāk par uzrakstīto, aprauto frāzi. Nē, ir tikai relatīvi dažas nopūtas komentāros, bet ar tām laikam pietiek, lai rastos tā neziņas lampiņas gaisma. Pat anonīmie, lai vai kā es pret viņiem stīvējos, savos izteikumos bija saturīgāki... Laikam atstāšu šīs nopūtas kā ir un cerēšu, ka "pūtēji" pamazītēm pārstās pūst un sāks pamatotāk izteikt savu viedokli.

* Kā p.s. pie manām vāvuļošanam par kara, karavīru tēmu. Jebkurš kaut kā darītājs (pat valstsvīri, pat Brekte, ja kas) ir vērtīgāks par to, kurš gaida un varbūt pat sava mūža garumā tā arī nesagaida to brīdi, kad nu viņam beidzot jāņem rokā plinte un jāsāk aizstāvēt to vietu, kuru nu apņēmies aizstāvēt. Darītāju darbošanās, darbošanās rezultāts jau ir nākošais, diskutējamais jautājums. Bet tas, ka darītājs ko no jauna radījis - fakts, kuru nevar noliegt.

** p.s. Esmu laikam jau agrāk teikusi, bet. Krievijas atbildīgo vai kā nu tur vēl teiktais attaisnojumam savam iebrukumam Ukrainā, ka tur esot naciķi un kas nu tur vēl nejauks, ir tikai kārtējā vīģes lapa. Zemi ar visu tās bagāto Mendeļejeva tabulu dzīlēs un ietekmi reģionā viņiem vajag. Un tikai. Jau skolā, vēl padomjlaikos, man mācīja par to, ka Urālu kalni un Sibīrija esot pārbagāti ar derīgiem un visādi citādi noderīgiem izrakteņiem. Bet vēl līdz pat šim laikam tās bagātības tur arī guļ zemes dzīlēs, atrodas visādi iemesli, lai tos izrakteņus slikti apgūtu pašu spēkiem. Juridiski korekti no ķīniešu puses Sibīrijā ir ielaisti ķīnieši... Tad nu par savu un ukraiņu puišu dzīvību cenu tā Ukraina ir jādabū. Jo kontroli pār Sibīriju atgūt jau sāk kļūt problemātiski nesastrādājot vēl lielākus sū**** par pašreizējiem. 

Labi, ņemiet par labu šodien sarakstīto. Tik kārtējās domiņas bez pretenzijas un 100%.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru