ceturtdiena, 2024. gada 15. augusts

Pastaiga Mežaparka masīvā

Zināmā mērā dusmas uz savu aizmāršību. Jau ziemā pieteicu vizīti VIDā sakarā ar to, ka pēkšņi netiku galā ar atskaites nodošanu EDS sistēmā par Latvijas Fantāzijas un Fantastikas biedrības finansiālo pārskatu (vai kā nu to papirkinu e-formā sauc pareizi). Tai sistēmā logojos iekšā caur savu internetbanku. Uz konsultāciju devos visādus špikerpapīrus līdzi paņēmusi. BET. Protams, ka kodu kalkulatoru internetbankas pieejas paroles ģenerēšanai aizmirsu mājās. Labi, ka mācēju konsultantei savu probu sakarīgi pastāstīt.

Tagad, lai jūs saprastu manu nokļūšanu līdz VID ēkai Čiekurkalna pierobežā: ar 2.autobusu aizdevos līdz vilciena pārbrauktuvei Sarkandaugavā, tur pārsēdos uz 48-to, kurš caur Čiekurkalna pievārti un tālāk caur Purvciemu uz Pļavniekiem dodas nokļuvu līdz VIDam. Toms pacietīgi ceļoja kopā ar mani un tik pat pacietīgi gaidīja, kamērt es VIDā izkasos ar visu savu aizmāršību.

Pēc izkasīšanās - par cik uz 48-to bija jāgaida 40 minūtes apmēram un šitai šodienas klimatā bija neinteresanti nīkt autobusa pieturā, izlēmām ar tramvaju līdz pieturai ZOO pievārtē, no turienes cauri mežam aizstaigājām līdz Viestura prospektam, kur tad tās dažas pieturas līdz manam Vecmīlgrāvja varžu dīķim aizbraucām. Ar 58-to, kurš no Purvciema parasti uz Vecmīlgāvi dodas. Un ups, trāpījāmies uz to maršrutlaiku, kurš vasaras sezonā Vecāķos iekšā brauc un sanāca "Ups". Pēc trijiem dienā pilns ar personāžiem, kuri no purčika uz jūrmalu brauc...

Un tagad bildes no pārgājiena:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru