pirmdiena, 2021. gada 16. augusts

Vienkārši pārdomas par ko kaitinošu

FB sāk nopietni kaitināt. Kaitināt ar to, ka kopīgajā laika joslā tik daudz viskautkā negatīva. Un šis negatīvisms reizēm ir tikai negatīvisms un kreisās kājas princips. Kaitina tie cilvēki, kuri "iespļauj" laika joslā apgalvojumu, kuru pat netaisās ar kādiem linkiem vai ko citu pierādīt. Tik uzstāj ka viedoklis ir viennozīmīgi pareizs kaut arī no cikla - "viena tante teica, ka tai teica cita tante". Kaut arī visur ir spēkā princips - apgalvotājam ir pašam jāpierāda sava taisnība, klausītājam/lasītājam nav jātērē laiks lai uzzinātu ka runātājam/rakstītājam ir taisnība. Nu, kaut kā tā, saviņkelēti gan sanāca, ceru, mani sapratīs.

Kaitina arī tie, kuri še komentāros sāk rakstīt ar pamattekstu nesaistītas lietas. Proti - visādus naudas iegūšanas veidus. Ja gadus atpakaļ par to necepos, jo bija tik divi gadījumi, kuri bija maznozīmīgi - ielika tekstu un pazuda. Tagad daži liek un liek pat neņemot galvā to, ka šos komentārus jau metu laukā. Laikam cer, ka man apniks delitēt šos komentārus. Nekā nebija, neapniks. Ja grib ko pareklamēt, lai piesakās un atsūta man uz e-pastu sava piedāvājuma aprakstu. Izvērtēšu pirms publiskošanas. Tiesa, un uzreiz jau pasaku - visādus apšaubāmus naudas aizņemšanās pasākumus nereklamēšu. Ir oficiālas vietas, kurās var aizņemties naudu.

Jau gadiem neņemu galvā laika ziņas. Tas ļoti reti kad pilnībā piepildās. Kaut vai tas - Rīgā būs lietus. Bet Rīga ir liela pilsēta, ne visos tās stūros nolīst apsolītais lietus. Ir vietas, kurās līst un vietas, kurās tas negaisa mākonis tik paplivinās virs mikrorajona, noducina pērkonu un pazūd bez lietus piesaistes. Ja gribas ko piesolīt Rīgai, precīzāk būtu minēt, ka pilsētā vietām līs.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru